Z tą wieprzowiną to bym się bardzo ucieszyła jakbym mogła podawać kotom. Bo mi cos ostatnio smarkula Ciri kaprysi na indyczka i wołowinę, tylko kura i kura, może swinka by jej trochę poszerzyła horyzonty
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Nie wiem czy słusznie myślę, ale tak mi się zachowanie Furki czy też Marysi (choć Marysia jest łagodniejsza) kojarzy z reakcjami obronnymi. One jakby złoszczą się same na siebie, że mogłyby pokazać uczucia. Bo już były raz skrzywdzone, raz czy więcej razy i nie chcą pozwolić na to, żeby człowiek znowu je skrzywdził - że dopuszczą do swojego serca ludzia a on znowu zada im cios.
Masz Teresie od maleńkości?
klaudiafj pisze:Niektóre karmy zawierają mięso wieprzowe, ale spytam moją wetkę też co o tym sądzi i powiem Wam też. Może faktycznie teraz jest inaczej, ale z drugiej strony mam książki, które nie były napisane 20 lat temu, a nadal zabrania się podawania tego mięsa.
KatS pisze:Czyli obie jestescie cudowne![]()
KatS pisze:Z tą wieprzowiną to bym się bardzo ucieszyła jakbym mogła podawać kotom. Bo mi cos ostatnio smarkula Ciri kaprysi na indyczka i wołowinę, tylko kura i kura, może swinka by jej trochę poszerzyła horyzonty
Kotimont pisze:A świnka to smaczna jest, bo tłusta.
Gosiagosia pisze:No proszę jaka łagodna Furorka albo może się boi że może ją tam zostawisz i woli być układną i grzeczną dziewczynką a nie wściekłym bulterierem![]()
Oby była zdrowa![]()
![]()
KatS pisze:Pewnie że warta... czas, żeby się do niej teraz los usmiechnął. I cos mi się zdaje, że tak się stało
Kotimont pisze:A świnka to smaczna jest, bo tłusta.
No... tam na vetopedii w odnosniku o tym wirusie cos napisali, że półgodzinna obróba termiczna go zabija. Problem w tym, że u mnie Ciri odkryła nareszcie uroki surowizny i teraz miałabym ją znowu przestawiać na gotowane? A wetka powiedziała, że można dawać surowe?
Kotimont pisze:Dziękujemy, kochana Baltimoore![]()
Nie, to forum to jedyny blog.
Ale dziś Furka będzie miała swojego fejsa.

).

KatS pisze:Super wiesci, pogorszenie po odczulaniu przejdzie i będzie lepiej![]()
Rozczula mnie ten wątek, no

Kotimont pisze:KatS pisze:Super wiesci, pogorszenie po odczulaniu przejdzie i będzie lepiej![]()
Rozczula mnie ten wątek, no
Podobne uczucia mam, kiedy czytam o Stelli i Ciri
Kotimont pisze:Obwąchała ją dokładnie i leży do niej przytulona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości