Na potrzeby mojego stada mam do sprzedaż glicerynowe mydełka , ręcznie robione , a także kilka motków nici. Ceny są KT, koszt wysyłki po stronie kupującego, a ewentualny zysk będzie przeznaczony na zakupy w zooplusie. Mydła są wytwarzane na warsztatach z materiałów z certyfikatami oraz dodatków typu płatki owsiane, siemię, nagietek, peeling z pestek moreli. Bazarek potrwa do 21.07.16 do godz. 20,00.
A oto nasz towar;
1.

mydełka z kolorowej gliceryny z dodatkami lubianymi przez dzieci, a więc brokat, złote gwiazdki.
Prostokąty o wymiarach 8,5 cm na 5 cm, przekrój okrągłych to 7,5 cm, a jajowate około 9 cm.Mniejsze ale za to grubsze kwadraciki i koła to przekrój 6 cm.
KT 5 zł za szt.
2.

Te są pilingujące ; mniejsze z dodatkiem pestek moreli KT 4 zł, a większe (glinka i płatki owsiane) KT 5 zł
3.

6cm do 6,5 cm przekroju, dość grube. Są z dodatkiem płatków owsianych, siemienia, lawendy , nagietka . Taki misz-masz- można dorobić większą ilość jakby co

KT 4 zł szt
4.

Powiększenie mydełek z postu 3
KT 4 zł
5.

To zdjęcie nr 1 tylko w innym świetle, prawdziwa tęcza kolorów!
6.

KT 4 zł
7.

Nici do wyszywania , mam kilka motków.
KT 4 zł za sztukę
ZAPRASZAMY!!!
Te małe serduszka to też mydełka, będą dokładane do każdego zamówienia, mydełka , które na zdjęciach są niezapakowane -będą i zapakowane i z napisem co zawierają.
Przy zakupie 5 sztuk, szóste gratis