Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 08, 2016 20:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

To do 14 pracujemy razem, 15 jakoś się przemęczę sama

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lip 08, 2016 20:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

MaryLux pisze:To do 14 pracujemy razem, 15 jakoś się przemęczę sama

Myślami będę z tobą.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lip 08, 2016 20:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Byłam też dzisiaj z tatą na poczcie i załatwiłam mu zwolnienie z opłat za RTV.
Przez to ,że on źle zrozumiał a ja nie dopytałam musiałam zapłacić mu za jeszcze jeden miesiąc.
Pani na poczcie chodziło o kwitek na którym jest nr konta abonenta a tata powiedział ,że o kwitek opłaconego abonamentu. Kwitek opłaty gdzieś nam zginął więc nie mając tego nie poszłam na pocztę . Chodziło o coś zupełnie innego.
Tak czy siak ma zapłacone i odejdzie mu do płacenia kolejne 200 zł w ciągu roku.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 08, 2016 21:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ewa L. pisze: Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.

Dużo witamin potrzeba
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 08, 2016 21:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze: Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.

Dużo witamin potrzeba

Biotyny Ci potrzeba. Sama Biotyna jest w Biotebalu, poczytaj. Tabletki nie sa drogie, a kuracja naprawde przynosi efekt.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lip 08, 2016 21:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

MalgWroclaw pisze:

Dużo witamin potrzeba

W tej belisie jest sporo różnych witamin.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 08, 2016 21:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Moli25 pisze:
MalgWroclaw pisze:

Dużo witamin potrzeba

Biotyny Ci potrzeba. Sama Biotyna jest w Biotebalu, poczytaj. Tabletki nie sa drogie, a kuracja naprawde przynosi efekt.

Muszę spróbować.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 08, 2016 21:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Kupiłam dziewczynkom takiego jeżyka albo rybę fuku :roll: ciężko stwierdzić co to z sylikonu. Jest taka najeżona z kulką w środku. Jak się potrząśnie to kulka świeci. Zabawka przypasowała Poli. Bierze ja w ząbki, podrzuca i czeka aż się zacznie świecić.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lip 09, 2016 0:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Hej Brygada :)

Ewa L. pisze:Byłam dziś w Rossmanie i kupiłam specjalny szampon do włosów. Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.

a ja potem pomyślałam dopiero,ze mogłaś do mnie do pracy podejść,byśmy się zobaczyły
dla picu byś coś kupiła,zeby nie było,ze przyszłaś se pogadać i heja :mrgreen:

ja na wypadanie ostatnio przerzuciłam się na jeden szampon.Do tanich może nie należy,ale jest bardzo wydajny,flachę mam prawie miesiąc i będzie ponad miesiąc,bo jeszcze sporo jej mam,a przy moim długim futrze i myciu co drugi dzień,to rarytas

On nie dość,ze wzmocnił mi futro,podrosło mi tez,ale dodatkowo "odpalił" cebulki nad lewą stroną czoła,gdzie miałam szytą głowę.Czymś mi wtedy posmarowali przed tym szyciem i raz,ze wypadły mi włosy,to dwa nie chciały w ogóle tam rosnąć i żadne wcierki nie pomogły,dopiero ten szampon
Kiedyś przypadkiem przylukałam,jak sprawdzałam co mi tak włosy pieją z jednej strony czoła,a dopiero się przyjrzałam ,ze to te co w tym miejscu wyrosły.Nie zwracałam uwagi wcześniej jak się pokazały,dopiero jak podrosły

http://www.pharmaceris.pl/pl/preparaty- ... purin/1405

Za taką flachę dałam coś kole 32 zeta w aptece "dbam o zdrowie",z prezentem,125 ml szamponu nawilżającego,wydaje się cena sporo jak na 250 ml ,ale jak dla mnie i u mnie się bardzo sprawdza i na razie przerzuciłam się na niego tylko,w międzyczasie umyję sobie futro tym prezentem
Tylko jak coś to pytaj,domagaj się prezentu,jakbyś w razie kupowała tam,bo w jednej sam gościu mi dał,ale w drugiej laska zapewniała mnie,ze nie ma prezentu,ale jak się uparłam,ze na pewno jest ,to nagle się znalazł
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lip 09, 2016 10:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Ja kupiłam ten szampon podobno też skuteczny .

http://www.iperfumy.pl/cece-med/stop-ha ... iu-wlosow/

Za 300 ml zapłaciłam 29,99 zł w Rossmanie. Zawiera proteiny białego łubinu, witaminę PP, biotynę i witaminę E.
Po stosuję go i zobaczymy. Do tego pobiorę Belissę z największą zawartością skrzypy. Muszę coś robić bo wyłysieję. A już tak ładnie wzmocniłam sobie włosy wcierkami z bursztynu. Jednak antybiotyki strasznie osłabiają.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lip 09, 2016 11:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

U nas dzisiaj pogoda w kratkę. Chyba ciepło patrząc po ubiorze ludzi na ulicy. Wieje wiatr i raz świeci słońce , za chwilę robi się ciemno i zaczyna lać deszcz by po kilkunastu minutach znów było jasno i słonecznie.
Po 10 lało jak z cebra jakieś 15 min. Po deszczu świeciło intensywne słońce a teraz znów zrobiło się ciemno przez nadciągające ciężkie stalowo szare chmury. Tylko patrzeć jak znów lunie deszcz.
Moje towarzystwo kocie oczywiście się uśpiło po rannych szaleństwach głównie w wykonaniu Poli.
A dziś byłam świadkiem takiej scenki:
Zuzia wyszła na balkon przez otwarte okno a zaraz za nią chciała wyjść Pola. Zuzia na parapecie okna od strony zewnętrznej odwróciła się i na syczała na Polę żeby ta za nią nie szła. Pola zawisła w pozycji zadek na drapaku a przednie łapki na parapecie w domu. Gdy zaczął lać deszcz Zuzia nie miała już powrotu przez okienko bo czatowała tam na nią pola więc skulona siedziała przy drzwiach balkonowych prosząc o ich otwarcie by mogła wejść do domu. Oczywiście wpuściłam ją do domu.
No i kilka minut temu znów zaczęło lać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lip 09, 2016 11:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

No i po deszczu. Znów wychodzi słońce.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lip 09, 2016 13:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Gdzie ten deszcz?

MaryLux

Post » Sob lip 09, 2016 13:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Był i gdzieś sobie poszedł co nie oznacza ,że nie wróci. Znów się szare chmury zbierają.
A ja nie mam sygnału w telewizorni .
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lip 09, 2016 13:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 37

Nade ,mą chmury krążą, ale na pewno nie lunie

MaryLux

[poprzednia][następna]