Moderator: Estraven
Ewa L. pisze: Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze: Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.
Dużo witamin potrzeba
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze: Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.
Dużo witamin potrzeba
Moli25 pisze:MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze: Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.
Dużo witamin potrzeba
Biotyny Ci potrzeba. Sama Biotyna jest w Biotebalu, poczytaj. Tabletki nie sa drogie, a kuracja naprawde przynosi efekt.
Ewa L. pisze:Byłam dziś w Rossmanie i kupiłam specjalny szampon do włosów. Po tej kuracji antybiotykowej tak przeraźliwie zaczęły mi kudły wyłazić ,że aż czasami boje się czesać by nie wyszły mi wszystkie.Po prostu masakra. Kupiłam też Belissę z największą zawartością skrzypu i od dziś zaczęłam brać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości