WłasnyKocie pisze:Zmierzym się bo 49 bardzo mnie się przydai dam znać
Czy bylby problem ze zmierzeniem plaszcza w ramionach, długość rękawa (od ramienia) oraz w talii?
Podaję wymiary trenczu : rękaw długość 61 cm, ramiona - 39 cm, talia - 88 cm
Moderator: Moderatorzy
WłasnyKocie pisze:Zmierzym się bo 49 bardzo mnie się przydai dam znać
Czy bylby problem ze zmierzeniem plaszcza w ramionach, długość rękawa (od ramienia) oraz w talii?
Koki-99 pisze:Clean pisze:Koki-99 pisze:Ze składu materiału w spodenkach wynika, że nie są rozciągliwe, jak to oceniasz? Czy ew. jeszcze fotkę tyłu mogłabym prosić?
jej:-( nie wiem dlaczego pomyślałam że chodzi o te jeansy z długimi nogawkami.Przepraszam, jasne ze się nie rozciągają!Kurcze, wczoraj wieczorem starałam się odpisać na posty, zmęczenie mnie dopadło:-(
A zdjęcie jak wygląda tył mogę prosić?
lula11 pisze:WłasnyKocie pisze:Zmierzym się bo 49 bardzo mnie się przydai dam znać
lula11 pisze:Koki-99 pisze:Clean pisze:Koki-99 pisze:Ze składu materiału w spodenkach wynika, że nie są rozciągliwe, jak to oceniasz? Czy ew. jeszcze fotkę tyłu mogłabym prosić?
jej:-( nie wiem dlaczego pomyślałam że chodzi o te jeansy z długimi nogawkami.Przepraszam, jasne ze się nie rozciągają!Kurcze, wczoraj wieczorem starałam się odpisać na posty, zmęczenie mnie dopadło:-(
A zdjęcie jak wygląda tył mogę prosić?
wstawiam zdjęcie spodenek , zdjęcie tyłu
WłasnyKocie pisze:lula11 pisze:WłasnyKocie pisze:Zmierzym się bo 49 bardzo mnie się przydai dam znać
ok, może się wcisnę. Jeśli jest w dobrym stanie, bez uszczerbkówto bierę
Clean pisze:ewa_mrau pisze:Clean pisze:[...]Próbuję wyjaśnić sprawę[...]ewa_mrau pisze:czy jest jeszcze jakiś kot do wzięcia? -> 63. Maltańskie koty
---
poczekam więc
---
nie ma problemu:-)
Clean pisze:@ewa_mrau, przykro mi, ale jednak te koty sprzedane zostały na dogo:-(
Koki-99 pisze:Proszę o dołożenie spodenek i podsumowanie. Może się młoda zmieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości