Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 05, 2016 8:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

A ja w stokrotce kupuję piwko o :piwa: :piwa: :piwa:
bierhoff taki zielony, normalnie moje ulubione piwko, takie babski :piwa: :piwa: :piwa:

cześć Ewuś :D :D :D

a Dziewczyny super chałupkę mają :D :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie cze 05, 2016 10:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moli25 pisze:Dzien dobry Ewa :1luvu:
Miłego dnia w pracy i obyś wytrzymała :ok:

Domek piekny, widac dobrze dziewczynkom w srodku,
Ja kiedys zrobiłam domek z kartonu po zoo+, włożyłam kocyk do środka i oboje kochają w nim odpoczywać :1luvu:

Ja tacie tez kupuje buty, zawsze moj maż mierzy bo na szczęście maja z moim tatem ten sam rozmiar butów.

ja wczoraj szukałam butów na wyjazd i się trochę nachodziłam, w końcu kupiłam ale tak dziwnie bo pasowały o rozmiar większe niż noszę 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 05, 2016 10:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:

Ja kiedys zrobiłam domek z kartonu po zoo+, włożyłam kocyk do środka i oboje kochają w nim odpoczywać :1luvu:

Ja tacie tez kupuje buty, zawsze moj maż mierzy bo na szczęście maja z moim tatem ten sam rozmiar butów.

ja wczoraj szukałam butów na wyjazd i się trochę nachodziłam, w końcu kupiłam ale tak dziwnie bo pasowały o rozmiar większe niż noszę 8O

To wszystko chyba zależy od cholewki bo raz pasuje mi 36 a czasami te 36 jest za duże 8O

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie cze 05, 2016 10:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

To wszystko chyba zależy od cholewki bo raz pasuje mi 36 a czasami te 36 jest za duże 8O

ja kupowałam baleriny, takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dam ... nInList=12, normalnie nosze 37, ale były za ciasne i wzięłam 38, ale na wszelki wypadek jeszcze wkładki do nich bo nie wiadomo co będzie jak się rozchodzą, czy nie będą mi spadać z nóg
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 05, 2016 13:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:A która kawusię tak lubisz ?

Tchibo z tukanem. Z tej samej serii jest jeszcze ze słoniem i z palmą, ale tukan mi najbardziej smakuje.
A propos twoich biednych nóżek - pisaam ci kiedyś o tej rewelacyjnej niemieckiej maści do nóg, mojej koleżance z pracy przywiozła takową ciotka i jakby co mogą mieć jedno opakowanie na zbyciu. Daj znać jakbyś była chętna. Tylko kurka pieczona nie zapytałam po ile :oops:

Skoro zeszło na buty - nie wiecie, gdzie można kupić trampki do kostki, najlepiej z zameczkiem, w kratkę? Moje kupione w ubiegłym roku wyzionęły ducha...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie cze 05, 2016 13:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Ja w Stokrotce nie bywam - jedyna wrocławska jest za daleko :evil:

Stokrotki we Wrocławiu mieszczą się na ulicach :
- Wapienna 35,
- Kiełczowska 70,
- Krzemieniecka 125,
- Sielska 3,
- Dzielna 7 A.

O-o, już 5 8O , ale żadna mi nie jest blisko

Najbliżej ciebie jest ta na Wapiennej 35 - 7 min. jazdy czyli ok 5 - 5,5 km.

No tak, ale ja jadę MPK, to i tak nie za fajne połączenie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie cze 05, 2016 14:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Pozdrawiamy!!! :)))
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie cze 05, 2016 20:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Hej ! :)
Jakoś przeżyłam ale nogi to mi w tyłek weszły i nie chcą wyjść.
Ja też nie raz z zoo+ sowskich kartonów robiłam domki ale dziewczynkom szybko się nudzą. Jak znajdę fotki to wstawię i pokarzę.
Mój tata co do butów to jest ciężkim przypadkiem. Przez cukrzycę bardzo bolą go nogi i ma bardzo wrażliwe. Wszystko go uwiera, uciska, nawet czasami skarpetki nosi na lewej stronie bo go szwy uwierają.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie cze 05, 2016 20:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

agusialublin pisze:A ja w stokrotce kupuję piwko o :piwa: :piwa: :piwa:
bierhoff taki zielony, normalnie moje ulubione piwko, takie babski :piwa: :piwa: :piwa:

cześć Ewuś :D :D :D

a Dziewczyny super chałupkę mają :D :D :D

Cześć ! :)
Przynajmniej Pola poszła na swoje. Dorosły mi dzieci :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 05, 2016 20:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:

Bo z butami to tak różnie bywa.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 05, 2016 20:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

Niby buty powinny mieć taki sam rozmiar ale producenci zaniżają albo zawyżają rozmiarówkę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 05, 2016 20:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

ja kupowałam baleriny, takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dam ... nInList=12, normalnie nosze 37, ale były za ciasne i wzięłam 38, ale na wszelki wypadek jeszcze wkładki do nich bo nie wiadomo co będzie jak się rozchodzą, czy nie będą mi spadać z nóg

Ładne ale ja bym nie mogła w takich chodzić bo za płaskie są. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 05, 2016 20:15 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:A która kawusię tak lubisz ?

Tchibo z tukanem. Z tej samej serii jest jeszcze ze słoniem i z palmą, ale tukan mi najbardziej smakuje.
A propos twoich biednych nóżek - pisaam ci kiedyś o tej rewelacyjnej niemieckiej maści do nóg, mojej koleżance z pracy przywiozła takową ciotka i jakby co mogą mieć jedno opakowanie na zbyciu. Daj znać jakbyś była chętna. Tylko kurka pieczona nie zapytałam po ile :oops:

Skoro zeszło na buty - nie wiecie, gdzie można kupić trampki do kostki, najlepiej z zameczkiem, w kratkę? Moje kupione w ubiegłym roku wyzionęły ducha...

Na allegro jest dużo trampeczek jakich tylko chcesz.
Co do maści to ja bardzo chętnie. Zapytaj ile by kosztowała i jak coś się dowiesz daj znać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 05, 2016 20:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Ja w Stokrotce nie bywam - jedyna wrocławska jest za daleko :evil:

Stokrotki we Wrocławiu mieszczą się na ulicach :
- Wapienna 35,
- Kiełczowska 70,
- Krzemieniecka 125,
- Sielska 3,
- Dzielna 7 A.

O-o, już 5 8O , ale żadna mi nie jest blisko

Najbliżej ciebie jest ta na Wapiennej 35 - 7 min. jazdy czyli ok 5 - 5,5 km.

No tak, ale ja jadę MPK, to i tak nie za fajne połączenie

A to insza inszość :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 05, 2016 20:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

PixieDixie pisze:Pozdrawiamy!!! :)))

A wzajemnie , wzajemnie :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]