Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:Witam wszystkich!
Wczoraj cały wieczór i całą noc padało a dziś mamy kolejny słoneczny dzień.
Polcia jak zwykle uraczyła mnie pawikiem z nieprzetrawionych chrupek. Czy ona się kiedyś nauczy nie rzucać na jedzenie ?I znów muszę zmienić pościel. Na szczęście cofka była sucha bez nadmiaru śliny.
Sprawdzałam status przesyłki mojego zamówienia z zoo+ i paczka jest w doręczeniu. Oczywiście doręczycielem będzie mój pan kurier Emil![]()
I to mi się właśnie podoba w 14 dniowym terminie płatności ,że wczoraj do 14 zamówiłam a dziś już paczka z zamówieniem będzie u mnie. Nie muszę czekać aż pieniądze wpłyną im na konto i zostaną zaksięgowane żeby przygotowali mi przesyłkę i ją wysłali ani nie muszę czekać na kuriera z gotówką w ręku.
W sumie zoo+ na moje pytanie w sprawie zawieszenia tej formy płatności odpowiedział wymijająco że nie przy każdym zamówieniu obowiązuje ale zaraz po tym forma płatności wróciła więc moja interwencja na coś się przydała.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich!
Wczoraj cały wieczór i całą noc padało a dziś mamy kolejny słoneczny dzień.
Polcia jak zwykle uraczyła mnie pawikiem z nieprzetrawionych chrupek. Czy ona się kiedyś nauczy nie rzucać na jedzenie ?I znów muszę zmienić pościel. Na szczęście cofka była sucha bez nadmiaru śliny.
Sprawdzałam status przesyłki mojego zamówienia z zoo+ i paczka jest w doręczeniu. Oczywiście doręczycielem będzie mój pan kurier Emil![]()
I to mi się właśnie podoba w 14 dniowym terminie płatności ,że wczoraj do 14 zamówiłam a dziś już paczka z zamówieniem będzie u mnie. Nie muszę czekać aż pieniądze wpłyną im na konto i zostaną zaksięgowane żeby przygotowali mi przesyłkę i ją wysłali ani nie muszę czekać na kuriera z gotówką w ręku.
W sumie zoo+ na moje pytanie w sprawie zawieszenia tej formy płatności odpowiedział wymijająco że nie przy każdym zamówieniu obowiązuje ale zaraz po tym forma płatności wróciła więc moja interwencja na coś się przydała.
podobno z tą płatnoscia tak jest jak piszą, ja jej nie miałam tylko wtedy jak ogólnie zawiesiłi chyba 2 lata temu, bo mieli duzo zaległosci w płatnosciach
Ewa L. pisze:Dobra ogarniam się i biorę za jakąś robotę. Zmienię pościel i odkurzę bo Zuzia zostawiła mi troszkę swojego białego futerka na dywanie a i po pokoju też koty fruwają i to nie do końca moje bo z topoli też. Dziewczynki się grzecznie uśpiły - Zuzia na krzesełku na balkonie a Polcia na najwyższej platformie na drapaczku więc jest cisza i spokój.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dobra ogarniam się i biorę za jakąś robotę. Zmienię pościel i odkurzę bo Zuzia zostawiła mi troszkę swojego białego futerka na dywanie a i po pokoju też koty fruwają i to nie do końca moje bo z topoli też. Dziewczynki się grzecznie uśpiły - Zuzia na krzesełku na balkonie a Polcia na najwyższej platformie na drapaczku więc jest cisza i spokój.
to dzisiaj masz wolne?
ja mam popołudniowy wyjazd, liczę ,ze pogoda nie będzie taka jak wczoraj, ulewy i burze jedna za drugą
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dobra ogarniam się i biorę za jakąś robotę. Zmienię pościel i odkurzę bo Zuzia zostawiła mi troszkę swojego białego futerka na dywanie a i po pokoju też koty fruwają i to nie do końca moje bo z topoli też. Dziewczynki się grzecznie uśpiły - Zuzia na krzesełku na balkonie a Polcia na najwyższej platformie na drapaczku więc jest cisza i spokój.
to dzisiaj masz wolne?
ja mam popołudniowy wyjazd, liczę ,ze pogoda nie będzie taka jak wczoraj, ulewy i burze jedna za drugą
Tak - wczoraj i dziś mam wolne a piątek, sobota i niedziela pracuje.

Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, pibon i 12 gości