Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 02, 2016 6:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw cze 02, 2016 9:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Sihaja pisze::kotek:

Witaj Dorotko! :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw cze 02, 2016 9:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 02, 2016 9:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Witam wszystkich! :)

Wczoraj cały wieczór i całą noc padało a dziś mamy kolejny słoneczny dzień.
Polcia jak zwykle uraczyła mnie pawikiem z nieprzetrawionych chrupek. Czy ona się kiedyś nauczy nie rzucać na jedzenie ? :roll: I znów muszę zmienić pościel. Na szczęście cofka była sucha bez nadmiaru śliny.

Sprawdzałam status przesyłki mojego zamówienia z zoo+ i paczka jest w doręczeniu. Oczywiście doręczycielem będzie mój pan kurier Emil :mrgreen:
I to mi się właśnie podoba w 14 dniowym terminie płatności ,że wczoraj do 14 zamówiłam a dziś już paczka z zamówieniem będzie u mnie. Nie muszę czekać aż pieniądze wpłyną im na konto i zostaną zaksięgowane żeby przygotowali mi przesyłkę i ją wysłali ani nie muszę czekać na kuriera z gotówką w ręku.
W sumie zoo+ na moje pytanie w sprawie zawieszenia tej formy płatności odpowiedział wymijająco że nie przy każdym zamówieniu obowiązuje ale zaraz po tym forma płatności wróciła więc moja interwencja na coś się przydała. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 02, 2016 9:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze::1luvu: :201461 :201461

Cześć Mircia ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 02, 2016 9:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Witam wszystkich! :)

Polcia jak zwykle uraczyła mnie pawikiem z nieprzetrawionych chrupek. Czy ona się kiedyś nauczy nie rzucać na jedzenie ? :roll: I znów muszę zmienić pościel. Na szczęście cofka była sucha bez nadmiaru śliny.

Sprawdzałam status przesyłki mojego zamówienia z zoo+ i paczka jest w doręczeniu. Oczywiście doręczycielem będzie mój pan kurier Emil :mrgreen:
I to mi się właśnie podoba w 14 dniowym terminie płatności ,że wczoraj do 14 zamówiłam a dziś już paczka z zamówieniem będzie u mnie. Nie muszę czekać aż pieniądze wpłyną im na konto i zostaną zaksięgowane żeby przygotowali mi przesyłkę i ją wysłali ani nie muszę czekać na kuriera z gotówką w ręku.
W sumie zoo+ na moje pytanie w sprawie zawieszenia tej formy płatności odpowiedział wymijająco że nie przy każdym zamówieniu obowiązuje ale zaraz po tym forma płatności wróciła więc moja interwencja na coś się przydała. :mrgreen:

podobno z tą płatnoscia tak jest jak piszą, ja jej nie miałam tylko wtedy jak ogólnie zawiesiłi chyba 2 lata temu, bo mieli duzo zaległosci w płatnosciach
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw cze 02, 2016 10:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Witam wszystkich! :)

podobno z tą płatnoscia tak jest jak piszą, ja jej nie miałam tylko wtedy jak ogólnie zawiesiłi chyba 2 lata temu, bo mieli duzo zaległosci w płatnosciach

Przeważnie na początku roku w styczniu bywa , że tej płatności nie ma. Robią podsumowanie i rozliczają cały rok . Pod koniec stycznia już wszystko wraca do normy.
Ten system płatności też nie mają wszyscy tylko wybrani klienci wylosowani przez system ( miała na to wpływ częstotliwość zamówień, wartość zamówień ). Moja koleżanka zamawia w zoo+ raz na kwartał dla swojego psa i dla kotów rodziców i nie może korzystać z tej opcji a zamawia dłużej niż ja .
Ja zoo+ poznałam dzięki jolabuk5 od której mam Zuzię. Ona powiedziała mi o zoo+. Na początku nie szło mi z zamówieniami a jak opanowałam o co chodzi to już poszło i jestem z nimi do dziś.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 02, 2016 10:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dobra ogarniam się i biorę za jakąś robotę. Zmienię pościel i odkurzę bo Zuzia zostawiła mi troszkę swojego białego futerka na dywanie a i po pokoju też koty fruwają i to nie do końca moje bo z topoli też. Dziewczynki się grzecznie uśpiły - Zuzia na krzesełku na balkonie a Polcia na najwyższej platformie na drapaczku więc jest cisza i spokój.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 02, 2016 10:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Dobra ogarniam się i biorę za jakąś robotę. Zmienię pościel i odkurzę bo Zuzia zostawiła mi troszkę swojego białego futerka na dywanie a i po pokoju też koty fruwają i to nie do końca moje bo z topoli też. Dziewczynki się grzecznie uśpiły - Zuzia na krzesełku na balkonie a Polcia na najwyższej platformie na drapaczku więc jest cisza i spokój.

to dzisiaj masz wolne?
ja mam popołudniowy wyjazd, liczę ,ze pogoda nie będzie taka jak wczoraj, ulewy i burze jedna za drugą :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw cze 02, 2016 11:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dzień dobry :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw cze 02, 2016 11:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Dobra ogarniam się i biorę za jakąś robotę. Zmienię pościel i odkurzę bo Zuzia zostawiła mi troszkę swojego białego futerka na dywanie a i po pokoju też koty fruwają i to nie do końca moje bo z topoli też. Dziewczynki się grzecznie uśpiły - Zuzia na krzesełku na balkonie a Polcia na najwyższej platformie na drapaczku więc jest cisza i spokój.

to dzisiaj masz wolne?
ja mam popołudniowy wyjazd, liczę ,ze pogoda nie będzie taka jak wczoraj, ulewy i burze jedna za drugą :(

Tak - wczoraj i dziś mam wolne a piątek, sobota i niedziela pracuje.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 02, 2016 11:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Dzień dobry :)

Witaj Klaudia ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 02, 2016 19:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dobry wieczor :201461

Bardzo lubie wywietrzona pościel, zmieniona świeża :1luvu:
Dzis wietrzylam, prałam pościel :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt cze 03, 2016 14:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

to dzisiaj masz wolne?

Tak - wczoraj i dziś mam wolne a piątek, sobota i niedziela pracuje.

i mnie jednak ulewy złapały

byłam na małych zakupach w Stokrotce :wink:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]