Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:Mam jeszcze do was takie pytanko :
chciałam dziś zrobić zamówienie w zoo+ bo dziewczynkom kończy się suche. Zawsze korzystam z opcji 14 dniowego terminu płatności. Teraz gdy chciałam złożyć zamówienie wyświetla mi się takiej opcji płatności w ich sklepie nie ma. Ostatnią fakturę zapłaciłam w sobotę 27 maja i dziś już powinni kasę dostać .Do dziś można było do zamówienia dostać Wiskasa z łososiem i serem a Pola bardzo je lubi.
Nie wiecie co zoo+ odbiło ?

Ewa L. pisze:Niestety dzisiaj też nie mogę zrobić zamówienia bo nadal mam zablokowaną opcję płatności. I Polci smaczki przepadły
Spróbuję jeszcze wieczorem.
Dzisiaj czuję się bardziej zmęczona po pracy niż wczoraj. Ale może to przez pogodę . Dziś wyszłam po 13 z pracy. Jak szłam zaczęło kropić a gdy doszłam do klatki lunęło na dobre. Po ponad godzinie padania z różną częstotliwością myślałam ,że się trochę ożywię a tu nic. Zaczęło mnie mulić na maksa i chyba muszę się zdrzemnąć.
Zgon mnie złapał totalnie.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Niestety dzisiaj też nie mogę zrobić zamówienia bo nadal mam zablokowaną opcję płatności. I Polci smaczki przepadły
Spróbuję jeszcze wieczorem.
Dzisiaj czuję się bardziej zmęczona po pracy niż wczoraj. Ale może to przez pogodę . Dziś wyszłam po 13 z pracy. Jak szłam zaczęło kropić a gdy doszłam do klatki lunęło na dobre. Po ponad godzinie padania z różną częstotliwością myślałam ,że się trochę ożywię a tu nic. Zaczęło mnie mulić na maksa i chyba muszę się zdrzemnąć.
Zgon mnie złapał totalnie.
robiłaś przelew w piątek czy w sobotę , bo napisałaś w sobotę 27, a ona była 28
u nas była okropna burza, jeszcze gorsza niż wczoraj
MB&Ofelia pisze:Z zooplusem niestety nie pomogę, ja kupuję w krakvecie i zwykle z opcją płatności przy odbiorze.
Skoro wróciłaś do pracy to wnioskuję, że ze zdrówkiem lepiej?
MaryLux pisze:No a ja zamawiam w Zwierzakowie, też z płatnością przy odbiorze
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 34 gości