Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2016 8:53 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Joasiu-Mateczko Ślepinków i wszelkich Ukochań-wszystkiego co najlepsze dla Was wszystkich!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 26, 2016 10:52 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Joasiu dla Michasia :1luvu: i jego mamuśki :1luvu:
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Nie maja 29, 2016 18:49 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Michaszkuuuuu !!!!!!!!!!! lofam CIę :1luvu:
Asiu,zyczę Wam następnych lat w zdrówku :1luvu:
Ukochajcie się nawzajem ode mnie tak jak ja bym Was sama ukochała
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon maja 30, 2016 9:24 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Cioteczki kochane - dziękuję, dziękujemy!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Syla, Michaś ukochany z całych sił - ledwie cało wyszedł z mojego uścisku :wink: :D

Muszę chyba kilka zdjęć Ukochań wstawić, bo tak zmężniały, że możecie nie poznać :wink: Na przykład Bąbel mój kochany to teraz taki kocurrro, ale serce dzieciuszka niesfornego zostało! :D
Kozi Bobek okrąglutki, czuje się świetnie!!! Kontrola krtani wypadła pomyślnie, a następną mamy za rok. Tak na wszelki wypadek...
Planeta chudy niestety :( Walczymy z IBD - dietą, lekami wstrętnymi, ale niestety pogorszenia przychodzą. Bardzo mi żal mojego Planeteczka :( Już badano Go wzdłuż i w szerz, endoskopia jelit etc. I wychodzi IBD, niestety trudne do opanowania tak, jak byśmy chcieli. Raz dobrze, raz gorzej. Bez sterydu ani rusz :( Ale myślę, że zaraz będzie poprawa i znowu przez jakiś czas będzie mój chłopczyk miał spokój!!!
Smok tłuściutki się zrobił i coraz bardziej świnkę morską przypomina :strach: :wink:
Smużka to moja dama najpiękniejsza, zawsze skoczna i wesoła :D
Myszka skończyła 15 lat i zrobiła mi piękny prezent - wyniki badań krwi (bardzo szeroki profil przesiewowy, geriatryczny) wszystkie na zielono czyli w normie 8O Tylko cholesterol odrobinę odstawał, ale to nic. Żaden kot w moim domu takim zdrowiem się nie cieszy, jak nasza seniorka :1luvu: Och, jaka ulga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niby co roku badana, ale zawsze człowiek drży.
Józinek, jak zwykle świecący uśmiechem :D Jego wyniki są, jak zwykle, bardzo dziwne, ale jakoś trzyma spawy w ryzach. Natomiast samopoczucie chłopak ma świetne i wszystkich nim zaraża :201461
No i nasza Simoczka, niesamowita baletniczka. Jest wszędzie i zawsze, taką ma dziwną umiejętność :wink: Najczęściej na mnie :kotek:

Sarusia pożegnaliśmy już dawno... :(
Nie żegnałam Go tu, ledwie Go w ogóle pożegnałam...
Mój ukochany Synula Mamula z rozmarzonymi oczami :1luvu: W moim sercu na zawsze...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 30, 2016 9:51 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Cieszę się z dobrych wieści i wraz z mnóstwem ciepłych myśli przesyłam głaski i mizianki dla Ogonków :) :201461

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pon maja 30, 2016 9:52 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

wszystko pięknie :) niech się trzymają zdrowo ludzie i koty, ale MY CHCEMY DOWODÓW FOTO co do tego opisu "Kozi Bobek okrąglutki, czuje się świetnie!!! " gdyż my kochamy czarne Bobki :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon maja 30, 2016 10:16 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

czarno-czarni pisze:wszystko pięknie :) niech się trzymają zdrowo ludzie i koty, ale MY CHCEMY DOWODÓW FOTO co do tego opisu "Kozi Bobek okrąglutki, czuje się świetnie!!! " gdyż my kochamy czarne Bobki :)

ObrazekObrazek :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon maja 30, 2016 11:08 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Nie mogę znaleźć ładnych zdjęć PiPi, więc na razie "poglądowe" :wink: z Michasiem i Simką oraz z Józefem. I Myszka, oczywiście :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon maja 30, 2016 11:14 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Śliczne kolorowe puchatki :love:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pon maja 30, 2016 18:06 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

:201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto maja 31, 2016 8:41 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

alessandra pisze:
czarno-czarni pisze:wszystko pięknie :) niech się trzymają zdrowo ludzie i koty, ale MY CHCEMY DOWODÓW FOTO co do tego opisu "Kozi Bobek okrąglutki, czuje się świetnie!!! " gdyż my kochamy czarne Bobki :)

ObrazekObrazek :D

A , tu już Ciocia kochana pokazała mojego Bobka :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto maja 31, 2016 17:07 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Michaszek i Pippi to moje pupilki, zawsze ciepło o nich myslę, bo tyle przeszły.
Asiulku a jak ze wzrokiem Meli?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 01, 2016 10:29 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

kropkaXL pisze:Michaszek i Pippi to moje pupilki, zawsze ciepło o nich myslę, bo tyle przeszły.
Asiulku a jak ze wzrokiem Meli?

Kochana :1luvu: , niewiele go zostało, ale Mela radzi sobie świetnie - jak to szalona Mela :wink:
Gorzej sprawa się ma ze stawami biodrowymi, u wilczurów to straszny problem :( Póki co, codziennie łyka leki i mam nadzieję, że uda nam się utrzymać sprawność przez kolejne lata!!!
Żeby Jej nie było smutno Józio też profilaktycznie dostaje lekarstewko na stawy, żeby samotna przednia łapka była zdrowa i krzepka :ok: :ok: :ok:
Kochana, specjalnie dla Ciebie fotka z kawałkiem Meli, PiPi i Michasia :) Coś tam widać :wink:
I jeszcze Michaś z Simką, Józinek, oraz Smok, Józef i Simonita :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro cze 01, 2016 21:16 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro cze 01, 2016 21:32 Re: Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma - nasza trzecia rocz

Asia...... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]