Wrócił bo sikał wszędzie, znaczył i chował się za szafki Potrzebuje jeszcze chyba trochę czasu u nas. Dopiero był kastrowany - jak się hormony uspokoją to mam nadzieję, że i to sikanie się skończy
Dziewczyny - ten antybiotyk Miśkowoi to chyba jednak trzeba dawać bezpośrednio do pysia - jesli maja byc odstępy 12-godzinne - to to jedyna rozsądne rozwiązanie - inaczej - nie mamy pewnosci czy lek zje i o której go zje. Może ta strzykawka obciętą - lub podajnikiem by dało radę
Słuchajcie, a jak ten wentylator? sprawdza się? może trzeba zmienić godziny? zakładamy w innych pomieszczeniach?
Wydaje mi się, ze można teraz na te dni zostawiać uchylone na noc okna. czy w malutkim pokoiku jest zamontowane boczne zabezpieczenie? bo tam chyba największa masakra temperaturowa. Jeśli nie - to jutro podjadę zamontować, bo dzisiaj już raczej nie dam rady...
Wentylator sprawuje się bardzo fajnie, choc przestawiłam go na 2 to szalał nie wiem jak go przestawić na 5 to mam wrażenie, że odleci z sufitem ale zdecydowanie chłodzi