TŻ dalej nie słyszy na jedno ucho-robił sobie wczoraj badanie słuchu i nie słyszy nic
zwolnienie ma do piątku , ale nie wiem co dalej
ma ktoś takie doświadczenia?
dadzą mu dalej zwolnienie? no bo jak nie, to przecież lekarz medycy pracy nie dopuści go do pracy z takim niedosłuchem
i co wtedy? problem raczej
z TZ ciężko się dogadać
na jedno ucho słyszy normalnie, ale jest strasznie drażliwy, w sensie rozdrażniony
nie da się z nim normalnie porozumieć
moim zdaniem powinien się dalej upierać przy zwolnieniu lekarskim, jak będzie w piątek na kontroli
no bo przecież dalej jest chory
i wtedy, na zwolnieniu wciąż, dobrać aparat słuchowy
i pójść do Miejskiego Zespołu ds. Orzekania o Niepełnosprawności (może by się dołożyli do aparatu słuchowego?)
czy nie mam racji?
Patmol sypia w nocy z Młodym - na plecach Młodego
Sweetie jest niesamowicie wygodna na spacerach, jak chodzimy tylko we dwie w łąki
jak ja ją spuszczam, żeby sobie pobiegała
to ona niesamowicie się pilnuje, co chwilę wyskakuje z trawy w górę (trawa jest powyżej jej głowy) żeby sprawdzić gdzie ja jestem i zawsze trzyma się blisko , wystarczy ręką machnąć czy zawołać cicho - a już biegnie, i już jest przy nogach
Caillu nie pilnuje się wcale -zawsze jej przyczepiam linkę treningową, a i tak ciągle patrzę gdzie ona jest
-bo potrafi w wysokiej trawie kopać dół i wcale jej nie widać
Młoda ustną maturę zdała
wyniki pisemnej w lipcu
teraz zbiera te wszystkie dokumenty/zaświadczenia żeby wysłać na studia, i zaraz będą egzaminy