Moderator: Estraven

MalgWroclaw pisze:Ewa L., Ty śpisz dużo, bo jesteś słaba i chora.
mir.ka pisze:wyspałyście się dziewczyny?![]()
![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:wyspałyście się dziewczyny?![]()
![]()
Chyba tak - nawet antybiotyk wzięłam pół godziny wcześniej. Biorę go twardo do końca jeszcze dziś o 21 i jutro o 9 rano.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:wyspałyście się dziewczyny?![]()
![]()
Chyba tak - nawet antybiotyk wzięłam pół godziny wcześniej. Biorę go twardo do końca jeszcze dziś o 21 i jutro o 9 rano.
a idziesz jeszcze jutro do kontroli?
agusialublin pisze:Wiesz co Ewuś, choroba i dobra i zła. A odpoczęłaś sobie, wyciszyłaś się a nie ciągle z językiem na brodzie i biegiem i sto piećdziesiąt rzeczy do zrobienia.
Tak miałaś święty spokój i odpoczynek o
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Wiesz co Ewuś, choroba i dobra i zła. A odpoczęłaś sobie, wyciszyłaś się a nie ciągle z językiem na brodzie i biegiem i sto piećdziesiąt rzeczy do zrobienia.
Tak miałaś święty spokój i odpoczynek o
To prawda raz na jakiś czas trzeba sobie pochorować ......rekreacyjnie

Ewa L. pisze:Witam !
Do jutra mam zwolnienie więc powoli zaczęłam stawać na nogi coby po powrocie do pracy niczego znów nie podłapać. Wstałam dziś rano , dałam dziewczynkom śniadanko, wzięłam ostatni antybiotyk i postanowiłam zacząć od ogarnięcia chałupki. Pozamiatałam fruwające po podłodze kotki i ......ponieważ zepsuł mi się odkurzacz......odkłaczyłam za pomocą mojej drapaczki dywan, dywanik, dywaniątko małe 120 x 170 więc to nie olbrzym i myślałam że ducha wyzionę. Krople potu spływały mi po twarzy jakby mi ktoś chlusnął w nią szklanką wody. Słabiutka jednak jestem.Jutro chcę w końcu wyjść . Muszę zrobić jakieś zakupy, wejść do sklepu po grafik i w końcu odwiedzić rodziców by sprawdzić jak się czują a zwłaszcza mama.

Ewa L. pisze:Masz rację ale coś robić muszę.

Ewa L. pisze:Wiem, wiem ale ja bym chciała już tu i teraz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 21 gości