Zapraszam na bazarek, którego dochód będzie przekazany na bezdomniaczki Pani Zosi oraz inne bezdomniaczki dokarmiane przez nas we Wrocławiu.
1. Piękna sukieneczka bez rękawków. Stan bardzo dobry w zasadzie idealny. Materiał troszke grubszy. raczej malo rozciągliwy. Rozmiar wg mnie to tak 40 -42.

Tył :

Cena : 5 zł
Sprzedane : czarno-czarni

2. Zwiewna sukieneczka na długi rękaw. Stan bardzo dobry. Dość duża. rozmiar 42-44, a moze nawet 46. z tyłu można zawiązać na cieniutkie sznureczki. materiał troszke grubszy

Cena : 15 zł
3. Śliczna, nowa sukieneczka, idealna na lato idealna z cienkiego materiału. z tyłu super zamek.rozmiar wg mnie 36-38.

tył:

Sprzedane : czarno-czarni

4. Śliczny sweterek, jasny róż. rękawki 3/4. STan bardzo dobry.rozmiar 38-małe 40. firma: BONPRIX

Tył:

Sprzedane : Atta

5. Śliczne , ażurkowe bolerko. MANGO. stan idealny, rozmiar S. wg mnie XS. lekko sie rozciaga.

Tył:

6. Bluzeczka z jednym rękawkiem. AMISU. stan Bardzo dobry -. lekka przewiewna, elegancka.. kolor wg mnie miętowy. rozmiar 36-38

Cena : 8 zł
7. Śliczna, przewiewna sweterkowa(cieniutka) bluzeczka. kolor ciemna zielen/khaki?. Stan Bardzo dobry -. rozmiar 36-38

tył:

Cena : 10 zł
Sprzedane : Atta

8. Bardzo elegancka, sweterkowa, czerwona sukieneczka z golfem. Praktycznie nowa. Ma kieszenie po bokach . z tylu tak samo wyglada jak z przodu. w rzeczywistosci o wiele ładniejsza. rozmiar 36-38

9. Lekka, elegancka bluzeczka. materiał sweterkowo- żorżetowy. stan dobry. r.36

tył:

10. Prześliczna, beżowa(jasniutki roz) elegancka bluzeczka letnia(lekko sweterkowa) ażurkowa na szeleczkach. MANGO. Stan bardzo dobry. rozmiar xs/s

Cena : 10 zł
Do cen nalezy doliczyc koszty wysylki wg cennika poczty-polskiej. we Wrocąwiu mozliwy odbior osobisty,.
ZAPRASZAM

Rozliczenie:
czarno-czarni: 20 zł

Atta : 20 zl