Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 09, 2016 13:34 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

GłaskI dla wszystkich Ukochań :201461 :1luvu: :201461 :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto lut 09, 2016 13:39 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

czarno-czarni pisze::) a ja i tak tu jestem :)

he he nie sama :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lut 09, 2016 15:03 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

Baltimoore pisze:GłaskI dla wszystkich Ukochań :201461 :1luvu: :201461 :1luvu:

Dziękujemy Cioci :1luvu: :1luvu: :1luvu: A Michaś to już szczególnie 8) :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lut 09, 2016 15:04 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

alessandra pisze:
czarno-czarni pisze::) a ja i tak tu jestem :)

he he nie sama :wink:

I Twoje szczęście, Oleńko :mrgreen: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lut 09, 2016 17:27 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

jerzykowka pisze:Hej, jak mnie tu dawno nie było. Coraz mniej nas bywa na miau, a to przecież cudowne miejsce!!! I nikt tego popsuć nie zdoła :wink:
Nowy Rok pracowity i smutny: trzy tygodnie temu pożegnałam mojego tymczasika - ślepka Jaśminka :1luvu: dziadunia z zaawansowanym PNN :( Był z nami 7 miesięcy, wiedziałam, że będzie z nami niedługo. Jednak taka świadomość, mimo że pomaga racjonalnie myśleć i działać, bólu nie zmniejsza nawet odrobinę.
Jak wiecie, przybyła do nas Simka, bezoka kotka z cukrowej waty. Zdążyła jeszcze poznać Jaśmina...
Za nami już operacje oczodołków i guza listwy mlecznej, zabiegi przy zębach. Było dość dramatycznie, ale skończyło się bardzo dobrze :D Półtora miesiąca musiałam małą karmić. Najpierw strzykawką, potem dłonią podawać jedzonko do pyszczka, później na leżąco stawiać sobie miskę na klatce piersiowej, a Simę na brzuchu i cierpliwie czekać aż mała skończy jeść. Teraz Simoczka zjada już wszystko z miseczki samodzielnie, wystarczy, że na misce trzymam dłoń :ok: :wink: Miska już nie stoi na mnie :mrgreen:
Maluda ma za sobą 5 lat okropnego życia, pobyt w schronisku, ale teraz rozkwita i jest największym "szwędaczem" w moim domu. Nie ma miejsca, którego by nie odwiedziła :ok: Przy okazji pozbywam się wielu nieporzebnych przecież sprzętów - nie przeżywają zrzuceń na podłogę :twisted:
A propos przeżywania, to mam w tej dziedzinie, wraz z forumową Itaką, pewne sukcesy. Przeżyłyśmy zderzenie z TIRem, na dodatek w jednym kawałku :mrgreen:

Michaś trzyma się cudownie, ostatnie wyniki ma naprawdę bardzo dobre, pomimo niedawnej narkozy przy okazji tomografu :ok: :ok: :ok: :dance: :dance2: :dance:
Teraz Józio znowu postanowił zwrócić na siebie uwagę. Ma delikatne kłopoty z tarczycą i niestety z trzustką :( Czekam na wyniki badań kierunkowych i martwię się. Nasza kochana wetka mnie pociesza i staram się Jej słuchać!!!
Reszta Ukochań leniwie czeka na wiosnę. Ja również :D

Ściskam Was całym sercem, kochane cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Matko Jedyna o czym Ty piszesz, Jaki TIR?

My w sobotę pożegnaliśmy naszego Szeryfa.
Bardzo współczuję pożegnania Jaśminka. To takie cholernie trudne:((

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lut 11, 2016 19:27 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

wykochaj Asiu moje kochasia :1luvu:
wlasnie,jaki tir ? 8O
LIdka ,współczuję ...
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob mar 26, 2016 21:00 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT :1luvu:

Obrazek

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie mar 27, 2016 11:42 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

Tuliś udaje zająca, znak,że wiosna nadejść musi :D -czego życzymy wielce -nie tylko w aurze,ale i w sercu i w życiu :D

Obrazek

alessandra

Post » Czw mar 31, 2016 13:49 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

Jakie tu piękne życzenia :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękujemy całym sercem i Wam, kochane życzymy wszystkiego, co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas Święta minęły prawie leniwie, a Michaś lwią część Wielkanocnego Śniadania spędził na stole udając pisankę. Hm, niewątpliwie był jajcem największym i kto wie czy nie najpiękniejszym ;-) :oops:
Kocham Go tak nieprzytomnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak i całą drużynę Ukochań.
Już nie możemy doczekać się wiosny i sezonu tarasikowo - wolierowego.
Póki co, trzeba wylegiwać się w domu, jeśli tylko jest na to chwilka :wink:

W kwietniu jadę z PiPi do Wrocławia na kontrolę, mam nadzieję, że już ostatnią :ok: :ok: :ok: Czekam tylko na trochę pogodniejsze dni, bo wówczas przyjemniej nam się podróżuje!!! Kozi Bobek czuje się świetnie, czasem tylko wraca taki dziwny dźwięk. Na szczęście na tyle rzadko, że wierzę, że na krtani nie ma nowych zmian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ściskamy wszystkie Kochane Cioteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw mar 31, 2016 14:04 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

Asiu, a propos sezonu wolierowego - nie masz fachowców do takiej robótki na Mazowszu? 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw mar 31, 2016 15:12 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw mar 31, 2016 15:21 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

czarno-czarni pisze:mi robili zabudowę balkonu:
https://www.facebook.com/siatkidlakotow/?fref=ts

fantastyczne zabezpieczenia :ok:

alessandra

Post » Czw mar 31, 2016 15:31 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

czarno-czarni pisze:mi robili zabudowę balkonu:
https://www.facebook.com/siatkidlakotow/?fref=ts

Z Kocią Siatką jesteśmy zaprzyjaźnieni 8) ale ja potrzebuję wolierę prawie ze stali i betonu :wink: , a do tego oni się nie palą za bardzo.

Asiu, przepraszam za OFka. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]