Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OlaLola pisze:dziewczyny, czy ktoś mógłby zrobić na dniach wizytę przed adopcyjną dla mojej Tomci???
To jest chyba Katowice Ligota (nie wiem czy się nie mylę) na ulicy oswobodzeniania.
Ja już nie mogę popełnić błędu Państwo chcą przyjąć Tomcię, ale myślę, że wizyta nie zaszkodzi. Wiem, że są święta, ale mam nadzieję, że sama wizyta nie potrwa długo, będzie formalnością, a ja będę spokojniejsza. Może ktoś mieszka nieopodal?
jeśli tak proszę o PW z nr telefonu, zadzwonię.
i bardzo przepraszam za off.
Olka
OlaLola pisze:dziewczyny, czy ktoś mógłby zrobić na dniach wizytę przed adopcyjną dla mojej Tomci???
To jest chyba Katowice Ligota (nie wiem czy się nie mylę) na ulicy oswobodzeniania.
Ja już nie mogę popełnić błędu Państwo chcą przyjąć Tomcię, ale myślę, że wizyta nie zaszkodzi. Wiem, że są święta, ale mam nadzieję, że sama wizyta nie potrwa długo, będzie formalnością, a ja będę spokojniejsza. Może ktoś mieszka nieopodal?
Olka
Mała1 pisze:OlaLola pisze:dziewczyny, czy ktoś mógłby zrobić na dniach wizytę przed adopcyjną dla mojej Tomci???
Olka
jeśli ludzie bywają do południa w domu to ja być może dałabym radę. Ale po południa mam totalnie zajęte przed Świętami
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, magnolia.bb i 37 gości