Jeśli kropla jest za mała, to zazwyczaj znaczy, że trudno ją uzyskać. Następną, większą - jeszcze trudniej.
To jest całkiem długi czas, a te resztki z pierwszej kropli to ja nie wiem, co ze sobą robią w pasku w tym czasie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ja bym po prostu nie miała zaufania do takiego wyniku, nawet jakby jakiś wyszedł.
Jeśli kropla jest za mała, to zazwyczaj znaczy, że trudno ją uzyskać. Następną, większą - jeszcze trudniej.
To jest całkiem długi czas, a te resztki z pierwszej kropli to ja nie wiem, co ze sobą robią w pasku w tym czasie
morelowa pisze:Miałam wieczorem mało cukru i dobrze, bo wcale nie lubię słodkiegoi matka mnie nie kłuła drugi raz. Ale dziś miałam więcej - nie wiem skąd, bo nie jadłam cukierków ani ciastek
OKI pisze:Ja bym po prostu nie miała zaufania do takiego wyniku, nawet jakby jakiś wyszedł.
No. Widzisz, a instrukcja mówi, że można...itd. Tak sobie myślę, że się lepiej znasz![]()
A co kropelki krwi robią ze soba? A co można robić na takiej małej przestrzeni ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości