Mruczuś [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2016 18:49 Re: Mruczuś już w swoim domu

ewar pisze:A, widzisz.Ja też nie.Podobno nawet bawi się myszkami.A ja mu majtałam wędką przed nosem, świeciłam laserkiem i nic, tylko patrzył.Inne koty szalały, myślałam, że się przyłączy, ale nic z tego.Jest jeszcze coś.U mnie korzystał z drapaka, w ogóle nie drapał mebli, a w swoim domku drapak lekceważy, natomiast szarpie fotel :evil: Nie umiem tego wytłumaczyć.

Po prostu przezornie nie masz fotela, który byłby miły w drapaniu. :wink: Ja taki niestety mam.....

I chciałam się przyznać, że ja też po cichu podczytuję ten wątek i bardzo cieszę się,że Mruczuś znalazł domek. :D
„ Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. ” (Albert Schweitzer)

Norma0204

Od: Wto sie 18, 2015 16:55

Post » Pt lut 26, 2016 7:49 Re: Mruczuś już w swoim domu

To prawda, meble, które mam w pokoju jakoś nie nadają się do drapania.Naprawdę.Bardzo mnie to cieszy.
Mruczuś bardzo mnie zaskoczył swoim zachowaniem, ale pozytywnie.Fajnie, że jest ruchliwy, że bawi się.Ma osiem lat, ale już pisałam wcześniej, że wcale na tyle nie wygląda, że jest w dobrej formie, zważywszy jego przejścia.Wiele jeszcze szczęśliwych lat przed nim.Duża też jest zadowolona, bo ma fajnego kota, który pokochał ją od pierwszego wejrzenia.Zrobił się naprawdę miły, optymistyczny wątek :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw mar 03, 2016 6:04 Re: Mruczuś już w swoim domu

Duża Mruczusia zarejestrowała się już na forum :ok: Nie może jeszcze pisać, czeka na akceptację.Mruczuś to już nie ten kot.Biega, bawi się pięknie, Duża nauczyła go korzystać z drapaka :ok: Zamówiła już taki duży, odpowiedni do gabarytów Mruczusia.No, w ogóle jest świetnie, ale poczekamy na posty Dużej, prawda?

ewar

Post » Czw mar 03, 2016 6:48 Re: Mruczuś już w swoim domu

Wspaniale :ok:

Ed. Do listy Mruczków: viewtopic.php?f=8&t=23184&hilit=Mruczki%2A
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 03, 2016 13:01 Re: Mruczuś już w swoim domu

ewar pisze:Duża Mruczusia zarejestrowała się już na forum :ok: Nie może jeszcze pisać, czeka na akceptację.Mruczuś to już nie ten kot.Biega, bawi się pięknie, Duża nauczyła go korzystać z drapaka :ok: Zamówiła już taki duży, odpowiedni do gabarytów Mruczusia.No, w ogóle jest świetnie, ale poczekamy na posty Dużej, prawda?

Cos się zmieniło w regulaminie? Ja jak się rejestrowałam 3 lata temu to od razu mogłam pisać i zakładać bowy wątek. Nie mogłam tylko wysyłać pw.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw mar 03, 2016 14:47 Re: Mruczuś już w swoim domu

to czekam niecierpliwie na wieści o Mruczusiu! :)

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Nie mar 06, 2016 5:46 Re: Mruczuś już w swoim domu

Zadzwonię i zapytam, co z tą rejestracją.Może Duża robi coś nie tak?

ewar

Post » Pon mar 07, 2016 15:41 Re: Mruczuś już w swoim domu

Pisać można od razu, tylko po każdym z pierwszych 5-ciu postów, zanim post się ukaże czeka się na akceptację tego postu przez admina, ale to trwa najwyżej parę godzin.
„ Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. ” (Albert Schweitzer)

Norma0204

Post » Śro mar 09, 2016 6:55 Re: Mruczuś już w swoim domu

Nie dzwoniłam jeszcze, mam urwanie głowy :oops: , ale kopiuję fragment maila, który dostałam od dużej Mruczusia:
Minęło już dwa tygodnie jak Mruczek jest ze mną i myślę że go trochę znam. To wspaniały kot, bardzo towarzyski i przytulaśny. Gdy jestem w domu to chodzi za mną jak piesek wszędzie.Gdy wracam do domu czeka na mnie przy drzwiach i ładnie mnie wita. Dziś właśnie poraz pierwszy był ktoś u mnie w domu - mój zięć. Myślałam że Mruczek będzie się bał, a on wręcz przeciwnie.Od razu podszedł i zaczął się witać i położył się obok. Przy wyjściu zięcia ładnie go odprowadził do drzwi i potem wyszedł na korytarz popatrzy l na schody i szyb ko wrócił do mieszkania. Jest cudowny, wniósł w moje życie wiele radości, znowu czuję sie potrzebna i kochana. Gdy piszę do Pani to Mruczek leży obok mnie i wygląda to tak jakby mnie pilnował. On jest bardzo towarzyski.Najwięcej śpi jak mnie nie ma wdomu i w nocy do godziny 4 tej. Jeżeli jestem w domu to cały czas mi towarzyszy przypominając co jakiś czas o jedzeniu. Wydaje mi się, że minimalnie schudł.Ma dobrą karmę i nie ma problemów żołądkowych, ani z wypróżnianiem.Lepszego kota nie mogłam sobie wymarzyć.

Jak się nie cieszyć? :lol:

ewar

Post » Śro mar 09, 2016 8:38 Re: Mruczuś już w swoim domu

Super :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Eśkowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 0#p8422130
Borysowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167143

Esiu [*]15.07.1995 - 02.01.2014r.... byłeś mi wschodem słońca i zachodem...
Borys [*] 2009 - 28.02.2019r. .. byłeś mi Najdroższym Towarzyszem ...

feniks32

Od: Pt gru 04, 2009 21:19

Post » Śro mar 09, 2016 14:51 Re: Mruczuś już w swoim domu

Mruczuś w swoim domku
Obrazek

ewar

Post » Śro mar 09, 2016 16:18 Re: Mruczuś już w swoim domu

ewar pisze:Mruczuś w swoim domku
Obrazek

Wyluzowany i szczęśliwy,cudna chudzina :mrgreen: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro mar 09, 2016 19:17 Re: Mruczuś już w swoim domu

co za szczęśliwy kot :ok:

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Czw mar 10, 2016 17:36 Re: Mruczuś już w swoim domu

Mruczuś.... :1luvu:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Czw mar 10, 2016 19:24 Re: Mruczuś już w swoim domu

ewar pisze:Nie dzwoniłam jeszcze, mam urwanie głowy :oops: , ale kopiuję fragment maila, który dostałam od dużej Mruczusia:
Minęło już dwa tygodnie jak Mruczek jest ze mną i myślę że go trochę znam. To wspaniały kot, bardzo towarzyski i przytulaśny. Gdy jestem w domu to chodzi za mną jak piesek wszędzie.Gdy wracam do domu czeka na mnie przy drzwiach i ładnie mnie wita. Dziś właśnie poraz pierwszy był ktoś u mnie w domu - mój zięć. Myślałam że Mruczek będzie się bał, a on wręcz przeciwnie.Od razu podszedł i zaczął się witać i położył się obok. Przy wyjściu zięcia ładnie go odprowadził do drzwi i potem wyszedł na korytarz popatrzy l na schody i szyb ko wrócił do mieszkania. Jest cudowny, wniósł w moje życie wiele radości, znowu czuję sie potrzebna i kochana. Gdy piszę do Pani to Mruczek leży obok mnie i wygląda to tak jakby mnie pilnował. On jest bardzo towarzyski.Najwięcej śpi jak mnie nie ma wdomu i w nocy do godziny 4 tej. Jeżeli jestem w domu to cały czas mi towarzyszy przypominając co jakiś czas o jedzeniu. Wydaje mi się, że minimalnie schudł.Ma dobrą karmę i nie ma problemów żołądkowych, ani z wypróżnianiem.Lepszego kota nie mogłam sobie wymarzyć.

Jak się nie cieszyć? :lol:

Wzruszające. Pani czuje się znowu potrzebna , bo ma Mruczusia, a Mruczuś jest szczęśliwy, bo jest kochany.

Norma0204

[poprzednia][następna]