Moderator: Estraven

Podczytywałam po cichu i trzymałam kciuki, długo walczyliście o każdy kolejny dzień, zrobiłaś to co było trzeba. Przytulam...
 Podczytywałam po cichu i trzymałam kciuki, długo walczyliście o każdy kolejny dzień, zrobiłaś to co było trzeba. Przytulam... Rozsiane mogą nie wyjść na USG, RTG. Jedyna ulga, że już go nic nie boli.
 Rozsiane mogą nie wyjść na USG, RTG. Jedyna ulga, że już go nic nie boli. 17 kwietnia 2014, w Wielki Czwartek umarł Kenji, a w Wielki Piątek prawie straciliśmy Blade'a. 19 listopada 2014 uśpiłam Merlina. Dzisiaj, 7 marca 2016 uśpiłam Bazyla. To tylko te większe, tylko z paru ostatnich lat
  17 kwietnia 2014, w Wielki Czwartek umarł Kenji, a w Wielki Piątek prawie straciliśmy Blade'a. 19 listopada 2014 uśpiłam Merlina. Dzisiaj, 7 marca 2016 uśpiłam Bazyla. To tylko te większe, tylko z paru ostatnich lat  7 marca 2000 urodziła się Bella, moja bullinka, którą też musiałam uśpić z powodu raka 13 lipca 2005. Pamiętam, jakby to było wczoraj
  7 marca 2000 urodziła się Bella, moja bullinka, którą też musiałam uśpić z powodu raka 13 lipca 2005. Pamiętam, jakby to było wczoraj   

Baltimoore pisze:

Mój ostatni kotuś
  Mój ostatni kotuś   
  Tak się przytulał do dłoni, miział się. Poszedł do pokoju syna i miauknął dwa razy, takie kocie do widzenia, a może żegnaj. Pozwiedzał kąty, pożegnał się. Chyba wiedział, że nie pozwolę mu cierpieć. Wszyscy mówią, że jak na schorowanego kota i tak długo żył.
  Tak się przytulał do dłoni, miział się. Poszedł do pokoju syna i miauknął dwa razy, takie kocie do widzenia, a może żegnaj. Pozwiedzał kąty, pożegnał się. Chyba wiedział, że nie pozwolę mu cierpieć. Wszyscy mówią, że jak na schorowanego kota i tak długo żył.  podchodził, dotykał nosem mojej powieki i liznął językiem, takie kocie buzi. Rano wydawało mi się, że to jakiś koszmar, ale jego już nie ma
 podchodził, dotykał nosem mojej powieki i liznął językiem, takie kocie buzi. Rano wydawało mi się, że to jakiś koszmar, ale jego już nie ma  
   Śpij Bazylku
  Śpij Bazylku 

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 17 gości