Ja TZta juz dawno wyrzuciłam z sypialni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ale łatwo się wstawia zdjęcia![]()
Ja TZta juz dawno wyrzuciłam z sypialnion śpi czasem z Marysia a ja zawsze z Tosia. Ale zanim przyszła Tosia to spałam z Marysia i Marysia przez to cierpi ze teraz ciągle jest Tosia
Beasia pisze:A ja sypiam z Tżtem, Imbirkiem i od jakiegoś czasu także z Truflą, która jakby pozazdrościła Imbirowi dotyku człowieka. Dobrze, że łóżko mamy szerokie
klaudiafj pisze:Ja również nie zaniedbuje żadnego kota, wręcz przeciwnie. Źle to napisałam ze Marysia cierpi. Tosia ze mną śpi odkąd ja mam a Marysia nie chce z nami spać. Czasem juz spala a teraz... Zresztą to skomplikowane, wszystko opisuje u siebie, ale chyba nie czytasz
Beasia pisze:Faktycznie bardzo podobny do Wiesławka.
Boję się, że bez osobistego obejrzenia kota (jeśli się znajdzie) może być trudno stwierdzić czy to nie Wiesławek
klaudiafj pisze:Dokładnie tak jest jak piszesz - to możliwe, że Czesiulek ma problemy alergiczne. Alergia objawia się właśnie na łepku, kot drapie się czasem aż do krwi i może łysieć. Odstaw Animondę i już nie podawaj. Co do suchej to też możliwe są sensacje w kupie - mogą mieć związek z alergią ale raczej z tym że Czesio jej nie toleruje, nie służy mu - to się zdarza, że czasem jakaś karma nie pasuje. Chyba będziesz musiała poszukać jakiejś innej suchej karmy - metodą prób i błędów. A jaką jadł wcześniej przed Sanabelle? I jak wprowadziłaś Sanabelle? Nagle? Bo przy nagłej zmianie mogą być też biegunki czy inne problemy - trzeba nową karmę dosypywać do starej, ale w tej sytuacji ja bym i tak zmieniła na coś innego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid, Silverblue i 18 gości