Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła, mówi, że znowu było mało kotów i była też dziwna niespodzianka. A teraz mruczę porządnie dużej, duża mówi, że jestem najcudowniejsza na świecie i najukochańsza, i jedyna dużej.
Pralcia
Niespodzianka była taka: pani Jola zabiera czasem talerze do porządnego umycia i je przynosi. Dziś stały dwa talerze z wyłożoną pełną zawartością jakiejś puszki, szczelnie przykryte czystymi talerzami. A koło nich głodne koty. Nie mam siły dociekać
magdalena99 pisze:Pralciu![]()
Duża pozwoliła mi poczytać Twój wątek
i tak sobie myślę, że Ty jesteś moją Walentynką![]()
Ryś
Chyba pasują do siebie
jolabuk5 pisze:MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła, mówi, że znowu było mało kotów i była też dziwna niespodzianka. A teraz mruczę porządnie dużej, duża mówi, że jestem najcudowniejsza na świecie i najukochańsza, i jedyna dużej.
Pralcia
Niespodzianka była taka: pani Jola zabiera czasem talerze do porządnego umycia i je przynosi. Dziś stały dwa talerze z wyłożoną pełną zawartością jakiejś puszki, szczelnie przykryte czystymi talerzami. A koło nich głodne koty. Nie mam siły dociekać
Pralciu jesteś! Właśnie taka jesteś![]()
![]()
Mruczę ci walentynkowo![]()
![]()
![]()
Sabcia
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża przyszła, było mało kotów, duża martwi się o nasze podwórko.
Mówi, że jestem jej najukochańszą kotką. I najważniejszą na świecie.
Bardzo Wam dziękuję za walentynkowe życzenia![]()
Pralcia dla dużej najważniejsza na całym świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości