mir.ka pisze:Ewa L. pisze:To będzie golenie tego puchatego brzusia ?
inaczej się nie da

Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Kochane jesteście![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesteśmy po wizycie u weta i na razie usg ją ominęło. Dostała zastrzyk długo działający czyli dwa tygodnie, wtedy ponowne badanie siuśków i zobaczymy co będzie, ale powinno być dobrze.
Była badana i pęcherz miała pusty i nie bolesny, czyli go opróżnia do końca, ale dzisiaj chodziła już częściej do kuwetki. Na razie obserwujemy i czekamy ma poprawę , więc prosimy o![]()
![]()
![]()
![]()
Z tym usg to nie wiadomo jak by było , bo do badania musi być tak jak u ludzi pełny pęcherz ,żeby było wiarygodne. Musiałabym ja odstawić od kuwetki na przynajmniej 4 godziny, ale nawet zamknięcie w pokoju nie wiem co by dało bo Rudzia to Rudzia i nie wiadomo czy akurat gdyby jej sie siurać chciało to szukałaby kuwetkiNieraz nalała ze złości w buty (nie moje)
![]()
Kocica była zważona i jak na Prezesową przystało, waga słuszna 6,10 kg![]()
w ciągu roku 40 dkg do góry
Ewa L. pisze:O to Rudzinka cięższa o te 40 dkg od Polci.
agusialublin pisze:mir.ka pisze:Kochane jesteście![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesteśmy po wizycie u weta i na razie usg ją ominęło. Dostała zastrzyk długo działający czyli dwa tygodnie, wtedy ponowne badanie siuśków i zobaczymy co będzie, ale powinno być dobrze.
Była badana i pęcherz miała pusty i nie bolesny, czyli go opróżnia do końca, ale dzisiaj chodziła już częściej do kuwetki. Na razie obserwujemy i czekamy ma poprawę , więc prosimy o![]()
![]()
![]()
![]()
Z tym usg to nie wiadomo jak by było , bo do badania musi być tak jak u ludzi pełny pęcherz ,żeby było wiarygodne. Musiałabym ja odstawić od kuwetki na przynajmniej 4 godziny, ale nawet zamknięcie w pokoju nie wiem co by dało bo Rudzia to Rudzia i nie wiadomo czy akurat gdyby jej sie siurać chciało to szukałaby kuwetkiNieraz nalała ze złości w buty (nie moje)
![]()
Kocica była zważona i jak na Prezesową przystało, waga słuszna 6,10 kg![]()
w ciągu roku 40 dkg do góry
Rudzia a z ciebie kawał baby![]()
![]()
a ile Rudzia ma latek?
Ewa L. pisze:O to Rudzinka cięższa o te 40 dkg od Polci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 971 gości