Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 09, 2016 22:55 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

No to się zbiorę w sobie i założę nowy. A stary trzeba jakos zamknąć?
Hm hmm...

U nas dzisiaj dzień pod psem, jakos tak się do bańki czuję że większosc dnia leżakowałam pod kocem, obłożona kotami, oglądając serial. Nie wiem, czy kotuniom się udziela ten nastrój czy co, ale też większosć czasu przespały. Dopiero jak wstałam, to one też. Stella ledwo dzis skubnęła jedzenie, łazi za mną i żebrze, ale jak jej cos proponuję, to nie bardzo ma ochotę na cokolwiek. Choć na propozycję zabawy obie się ożywiły :)

Moli25 pisze:
KatS pisze:Och Moli, Duża mówi, że nie wie, czy zasługujemy na nowy wątek!
Zmartwione Stella i Ciri

Nie chcemy czytać takich bzdur :placz: :placz: :placz:

Duża dzis jakas marudna, może tylko tak gada... :cry:

ankavw pisze:Moja jest czarno-biała. Niestety nie umiem wklejać zdjęć, ale musicie mi wierzyć na słowo, że jest równie śliczna,jak wasze kotki:)

Czesć! :D Wierzę na słowo, ale zdjęcia wkleja się łatwo, więc chętnie obejrzymy ;) http://naforum.zapodaj.net/ pod tym adresem kliknij "browse", wybierz zdjęcie na komputerze, a jak się załaduje to skopiuj link na forum. I zdjęcie będzie wstawione :)

kalair pisze:Ratunku, ja patrzę, patrzę, i się zastanawiałam, co widzę.. :ryk: :ryk: :1luvu:
Doberek!

A to tylko cztery łapy, ogon i reszta kota :mrgreen:

barbarados pisze:Jakie długaśne łapinki :D

No, jak je tak rozciągnęła to mniej widać jakie są pulchniutkie :D :mrgreen:

MaryLux pisze:Nawet ja już mam nowy wątek
Inka

Inko, bo Ty zasługujesz na nowy wąteczek! :201461

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto lut 09, 2016 22:58 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Moja Moli tak samo sie zachowuje jak Stella! Nic nie zjadła prawie :|

Z reszta Fuks nie lepszy.
Francuskie pieski cholera Jasna :P

Piszesz na starym wątku ze prosIsz o zamknięcie przychodzi mod i zamyka
Podajesz link do nowego na ostatniej stronie starego wątku i jest nowy :mrgreen:

Daj podobny tytuł no bo ludki bedą kojarzyć Cie po tytule, możesz dodac cz.2 czy cos takiego :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lut 09, 2016 23:01 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Wybrednisie z tych kotów ;) Tylko muszę Ciri pilnowac, bo wyżera Stelli wszystko. Ten kot nigdy nie miewa problemów z jedzeniem. Jak widzi lub czuje pełną michę, włącza mruczenie i leci jak ćma do lampy ;)

Dzięki Moli, a to że proszę o zamknięcie to mam wpisać w tytule wątku czy po prostu w ostatnim wpisie?

KatS

Post » Wto lut 09, 2016 23:04 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

W ostatnim wpisie bedzie ok :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lut 09, 2016 23:17 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

No to cóż, założyłam nowy wątek - zapraszam: viewtopic.php?f=46&t=173419

A moderatorów proszę o zamknięcie tego wątku. Dziękuję!

:piwa:

KatS

[poprzednia]