Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2016 15:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Cześć dziewczyny! :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob sty 30, 2016 21:04 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Witamy księżniczkę! :)

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Nie sty 31, 2016 0:13 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

MB&Ofelia pisze: Wzięłam "opiekę nad kotem" (znaczy się urlop na żądanie).

tzw dzień na dziecko ? :mrgreen:
Ty$ka pisze:
A pan weterynarz świetny!

no nie ? rzadko,bardzo rzadko sie to zdarza
przynajmniej ja dawno takiego czegoś nie czytałam
Bravo Panie doktorze :piwa:
Oczywiście pozdrów Ofelio pana doktora od nas
MB&Ofelia pisze:Alarm odwołany. Antybiotyk zjedzony. Z tuńczykiem :twisted:
Dlaczego najprostsze rozwiązania najtrudniej wpadają do głowy :roll:

No !!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
MB&Ofelia pisze:No na szczęście już jest lepiej niż wczoraj

a dzisiaj to juz jest pewnie bardzo dobrze :ok: :ok: :ok: zaraz dojdę do tego tez zapewne
MB&Ofelia pisze:Ciocie. No jezdę dzielmna i bojowna. Jakaś ludzia nie będzie mię w pysia paczać! I to tam, gdzie mię ząbki zabrali! Jak ją jeszcze raz zobaczę to jej ugryznę łapę! Troszku ząbków mię jeszcze zostało :evil:
Książniczka Ofelja

no,mówiłam :ryk:
barbarados pisze:W trakcie syczenia , to nawet żołądek może sobie obejrzeć :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
MB&Ofelia pisze:Ofelka wizytę u weta zaczęła od nasyczenia na wielkie czarne psisko. Wina psa, bo uparł się żeby poniuchać co takiego jest w transporterku. Jak odskoczył, to aż futro poleciało. Później co jakiś czas burczała. Ale maksimum dzikości było już w gabinecie. Pani doktor spytała, czy to mój kot, czy dzikus :twisted: :lol:

1. :ryk: :ryk: :ryk:
2. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 31, 2016 10:05 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

MB - było odpowiedzieć, że tylko twój i nikt inny futra jego dotykać (wg koty) nie godzien :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 31, 2016 14:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Witajcie wszyscy.
Człowiek jednak bywa głupi. Zachciało mi się bawić w filantropię. Zebrałam stare prześcieradła, ręczniki i parę innych rzeczy dla schroniska dla zwierząt. No i wczoraj postanowiłam się tam wybrać. Tyle, że schronisko jest w tej części Koszalina, gdzie psy powinny ogonami szczekać, i żaden autobus nie dociera pod samo schronisko. W dodatku te peryferie miasta słabo znam. Owszem, dotarłam, przekazałam, wróciłam, ale zrobiłam sporo kilosów, a doopsko mi zmarzło i zmokło, bo pogoda była pod zdechłym azorkiem, deszcz i wiatr. Omal nie wykończyłam parasolki.
Później skroiłam 3 kilo brafa i wybawiłam się na imprezce urodzinowej Dyktatury. Dziś padłam na pysk i mam zamiar przeleniuchować cały dzień.

Zadziwia mnie nieodmiennie kocie pojęcie wygody. Ofelia układa się do drzemki na parasolce 8O
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 31, 2016 14:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Inka czasem też tak robi

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 31, 2016 14:55 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Jej Kicistość zmieniła zdanie. Parasolka nie była dość wygodna. Ale pościel we wnętrzu łóżka już tak.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie sty 31, 2016 16:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Miałąm kota, co kochał spać w pudełku z orzechami i tylko potem stękał, że mu niewygodnie. Ale spał dalej :twisted:

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Nie sty 31, 2016 19:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Ty$ka pisze:Miałąm kota, co kochał spać w pudełku z orzechami i tylko potem stękał, że mu niewygodnie. Ale spał dalej :twisted:

Orzechy mu przeszkadzały. Bezszczelne!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 31, 2016 21:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Cześć dziewczęta :1luvu:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon lut 01, 2016 14:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Czy trafiłam do miłośniczki sów, sówek i sóweczek? Bo tak mi tam gdzieś świta w zakamarkach pamięci. A takie widziałaś?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Przepraszam za te błyski światła, ale zdjęcia były robione w sklepie a sowy w opakowaniach. Ale są urocze :)

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Pon lut 01, 2016 20:10 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Sowy rzeczywiście słodkie! I jak duuużo! :love:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon lut 01, 2016 20:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

Nie wiem czy mnie nie przewiało w sobotę. Chyba mnie lekko pobolewa gardło. Albo ucho, nie jestem pewna. Bo jakoś tak dziwnie promieniuje. Póki co wcinam ćwikłę z chrzanem i chrzan bez ćwikły i popijam szałwią. Zrobiłabym grzańca na noc, ale nie mam z czego, więc łyknę profilaktycznie polopirynę. O ile ją mam w apteczce.
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]