Kolejny Kot w domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2016 16:44 Kolejny Kot w domu

Przygarnelam właśnie moją pierwszą w życiu kotkę, po latach blagania mamy. Kolejne kocie życie uratowane. Bezdomna kotka - teraz już Mrusia, miala przepukline przeponową, bez leczenia i operacji w wysokich kosztach pozostało by jej kilka miesięcy życia. Ale oplacalo się wydać tyle pieniędzy, chociaż naprawdę dużo osób mowiły mi ze to sie ,, nie oplaca ". Witamy na forum :1luvu: ps. Wie ktos jak załączyć zdjęcie? :ok:
Mrusia

Zorka

Od: Pon lis 30, 2015 17:35

Post » Śro sty 27, 2016 16:58 Re: Kolejny Kot w domu

Witamy ciepło :)
Wspaniale, że uratowałaś kotkę - ona jest ze schroniska, fundacji, z ulicy?

Zdjęcia wstawia się przez serwer, taki jak fotosik, imageshack, tinypic czy inszy ;)

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Śro sty 27, 2016 17:41 Re: Kolejny Kot w domu

Zorka pisze:Przygarnelam właśnie moją pierwszą w życiu kotkę, po latach blagania mamy. Kolejne kocie życie uratowane. Bezdomna kotka - teraz już Mrusia, miala przepukline przeponową, bez leczenia i operacji w wysokich kosztach pozostało by jej kilka miesięcy życia. Ale oplacalo się wydać tyle pieniędzy, chociaż naprawdę dużo osób mowiły mi ze to sie ,, nie oplaca ". Witamy na forum :1luvu: ps. Wie ktos jak załączyć zdjęcie? :ok:

Cześć Zorka,
też mam kotkę po przepuklinie przeponowej, temat rzeka :placz: :placz: :placz: wiem co przeszłaś i jak to nadwyrężyło Wasz portfel, ale tego się nie liczy, chodzące mruczące szczęście rekompensuje wszystko.

http://naforum.zapodaj.net/
załączasz zdjęcie
500x500 i kopiujesz ostatni link i wklejasz na forum :piwa: :piwa: :piwa:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sty 27, 2016 18:13 Re: Kolejny Kot w domu

Kotka jest z ulicy
Mrusia

Zorka

Od: Pon lis 30, 2015 17:35