Ale faktycznie... jakby tak Grażynę zatrudnić do reklamy poduszek, to nawet mogłybyśmy się podzielić zyskami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:A w ogóle punkt 48 ustęp lewy regulaminu forum mówi - bez kota kadencja na forum wygasa niezwłocznie po upłynięciu czasu określonego w punkcie 175 ustępie prawym i mówi, że zostało Ci nie wiele czasu!
klaudiafj pisze:Jej Puchatość testowała by poduszki
Chciałam też zauważyć, że wybrzydzanie nad kotem iż nie jest on taki jak się oczekiwało, jest z lekka mówiąc nie miłe. Proszę się zatem powstrzymać od takich uwag, brać kota i cieszyć się jej wysokością w domu u siebie i u siebie na wątku chwalić się zdjęciami a nie tutaj wymuszać cudze
Ja jakoś od razu po zdjęciach pomyślałam - kot Asi!
Mi też Tosia zrobiła numer - nie została kotem tonkijskim tylko postanowiła na złość być cała czarna jak smoła bez żadnych domieszek czego innego - więc każdy dosłownie wygląd kota mam z przypadku
Aia pisze:klaudiafj pisze:A w ogóle punkt 48 ustęp lewy regulaminu forum mówi - bez kota kadencja na forum wygasa niezwłocznie po upłynięciu czasu określonego w punkcie 175 ustępie prawym i mówi, że zostało Ci nie wiele czasu!
zapamiętam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości