Zuzia i Pola po raz 34

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 19, 2016 15:48 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Myszolandia pisze:
MB&Ofelia pisze:Polecam szampony Fitomed. Do dostania w sklepach zielarskich i niektórych aptekach. Nie są tanie, niewielka buteleczka ponad 11 zeta, ale dobrze się pienią i są antyalergiczne (bo na bazie mydlnicy lekarskiej). Nie mam po nich łupieżu ani smalcu na łepetynie, nie drapię się. Mają też odżywki do włosów i nne cuda, ale ja na razie stosuję tylko szampon.

O,muszę sobie zapisać :ok: gdzieś jeszcze dzisiaj o nim czytałam oprócz forum,też go ktoś gdzieś polecał,tylko teraz nie pamiętam gdzie
Ewa L. pisze:Na razie spróbuję z tymi wcierkami bo co bursztyn to bursztyn. Przede wszystkim niech przestaną wypadać.

To jest to.

http://naratunekwlosom.blogspot.com/201 ... numer.html

tylko najlepiej jakbys trafiła jeszcze gdzieś ze starym składem,nie z nową formułą
ja mialam kiedys ze starą,a niedawno używałam z nową,niby na wypadanie pomogło,ale na przetłuszczanie było gorzej
moze na Twoich się sprawdzi :ok: :ok: :ok: :ok:

ja jeszcze używałam tego

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17640

tez zajefajne włosy po tych były

Zdecydowanie co moge polecić,bo przynajmniej na moich włosach się sprawdziło takie coś jak

Exagon > http://www.exagon.pl/

tylko tu na cenę nie paczać,a zamawiać na allegro :ok: :ok: :ok:

ja na pewno do tego wrócę,bo raz ,ze wypadanie,przetłuszczanie znacząco sie zmniejszyło,to jeszcze jakoś dłuższe futro po tym dostałam i sporo nowych włosków,baby hair w miejscu gdzie kiedyś miałam czoło szyte i z tej strony czymś posmarowane,ze włosy mi wypadły i juz nie urosły,a exagon je "kopnął" ,śmiesznie teraz wygląda to "nowe" futerko jak podrosło,z jednej strony grzywka dłuższa,bo na bok się czeszę,a z lewej ,tam gdzie miałam szyte,takie odrośnięte sterczące nieco,na szczęście źle nie wyglądające młode futro :mrgreen:

A w tej chwili używam sobie szampona dermeny ,jest promołszyn w aptekach dbam o zdrowie po 15 zeta,normalnie tyle kosztuje jak w linku

http://www.apteka-melissa.pl/produkt/de ... l,253.html

Mniejsze przetłuszczanie ma byc widoczne potem ponoć,zobaczymy,z wypadaniem się sprawdziło,po trzecim myciu widzę już galantą różnicę,nie kantowali :ok:

Kiedyś miałam nieco inny,a teraz sobie wziełam ten i powiem,ze po trzecim myciu w nim widze już różnicę,co do wypadania
Mi to futro się teraz posypało i mocniej zaczeło przetłuszczać, podejrzewam,ze albo od zastrzyków,co w gipsie musiałam sobie zapodawać,albo tych tabletek co jeszcze musze brać

A jak będziesz chciała jeszcze kiedy podciąć futro,to i do mnie mozesz zajechać :mrgreen:
Ponoć mam dobrą rękę :mrgreen:
A tak serio,lubię się bawić włosami,swego czasu mocno zagłębiona w temat byłam,teraz nieco rzeczy się pozapominało,ale sporo jeszcze pamięta mimo wszystko
Podcinanie jak najbardziej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to super się składa bo ja znów uwielbiam gdy mnie ktoś czesze. Mam nie najkrótsze futerko więc chętnie podłożę łepetynkę do czesania. Będziesz miała okazję wypróbować te fryzurki co wstawiasz filmiki na fejsie. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sty 19, 2016 15:59 Re: Zuzia i Pola po raz 34

A żeby w tym tygodniu nie było tak różowo to dziś przyjechała jedna z moich stoiskowych koleżanek i złożyła wymówienie bo na tej swojej wsi znalazła sobie pracę. :ryk: :ryk: :ryk:
Co najbardziej mnie rozbawiło to to że w niedzielę była w pracy i opowiadała że jedno z dzieci ma chore i nie miała je z kim zostawić. Miała do wyboru albo ona weźmie wolne albo jej mąż. Mężowi się udało więc ona miała iść do pracy. Wczoraj miała być popołudniu ale nie przyszła tylko wysłała smsa że nie przyjdzie bo jej dziecko miało jakiś wypadek w szkole . Dziś pojawiła się z wypowiedzeniem z pracy. Moim zdaniem to wczoraj miała rozmowę o pracę i nie mogła przyjść do pracy a nie mydliła oczy dzieckiem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 17:58 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Pewnie masz rację . Nie była pewna wyniku rozmowy i ściemniła :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 19, 2016 19:31 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Ewa L. pisze:
No to super się składa bo ja znów uwielbiam gdy mnie ktoś czesze. Mam nie najkrótsze futerko więc chętnie podłożę łepetynkę do czesania. Będziesz miała okazję wypróbować te fryzurki co wstawiasz filmiki na fejsie. :mrgreen:

no i git,a tak super się składa,ze wstawiam,czy udostępniam te,co jestem w stanie zrobić :mrgreen:

A co do tej laski,to trzeba być nezłym jełopem,zeby dzieckiem się zasłaniać :evil:
Ja tez mam dziecko,ale nigdy by mi do głowy nie przyszło załaniać się nim,czy robić z niego chore,jak w rzeczywistości nie było chore
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 19, 2016 19:46 Re: Zuzia i Pola po raz 34

A u Ciebie w pracy dalej przeboje vol. 1245 :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 19, 2016 20:47 Re: Zuzia i Pola po raz 34

barbarados pisze:Pewnie masz rację . Nie była pewna wyniku rozmowy i ściemniła :wink:

Podejrzewam że właśnie tak.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 20:50 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Miauczór

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:

no i git,a tak super się składa,ze wstawiam,czy udostępniam te,co jestem w stanie zrobić :mrgreen:

A co do tej laski,to trzeba być nezłym jełopem,zeby dzieckiem się zasłaniać :evil:
Ja tez mam dziecko,ale nigdy by mi do głowy nie przyszło załaniać się nim,czy robić z niego chore,jak w rzeczywistości nie było chore

To oddaję łepek w twoje ręce - możesz pleść ,układać i fryzy próbować to w końcu się zrelaksuję bo uwielbiam takie mizianie po włosach. :mrgreen:
Co do tamtej to ma troje dzieciaków i do tej pory jak coś to jej młodszy brat z nimi siedział. A ona naprawdę jest jełopem i ciężko chwyta co się do niem mówi.
Obrazek

Ewa L.

MaryLux pisze:Miauczór

Hejka ! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 20:56 Re: Zuzia i Pola po raz 34

klaudiafj pisze:A u Ciebie w pracy dalej przeboje vol. 1245 :mrgreen:

Ciągle coś się dzieje ale mam też dobre wieści. Od jutra przychodzi do pracy nasza stara koleżanka Jadzia ( przechrzczona przez nas z Jolanty :mrgreen: ). To ta co w grudniu robiła pożegnanie bo odchodziła na emeryturę. Odpoczęła miesiąc i od stycznia zaczęła pracować w nowo otwartej Stokrotce. Ponieważ tamte nie wyrabiaja planu muszą zwolnić dwa etaty. Jola się zgodziła przejść i od jutra robi u nas. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 21:06 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Idę lulu bo jutro kolejny dzień pobudki. Myślałam że ostatni ale niestety nie . :( Znów mam zmieniony grafik i pracuję środa rano, czwartek rano, piątek wolne, sobota rano i niedziela rano ale na szczęście do 18 a nie 19,30. A miało być tak pięknie - środa rano, czwartek wolne, piątek i sobota popołudniu i niedziela wolne. W tym miesiącu mam 180 godz. czyli najwięcej od kiedy tu pracuję.
Dobranoc ! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 21:07 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Ewa L. pisze:

Ciągle coś się dzieje ale mam też dobre wieści. Od jutra przychodzi do pracy nasza stara koleżanka Jadzia ( przechrzczona przez nas z Jolanty :mrgreen: ). To ta co w grudniu robiła pożegnanie bo odchodziła na emeryturę. Odpoczęła miesiąc i od stycznia zaczęła pracować w nowo otwartej Stokrotce. Ponieważ tamte nie wyrabiaja planu muszą zwolnić dwa etaty. Jola się zgodziła przejść i od jutra robi u nas. :ok:

:1luvu: :1luvu:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 19, 2016 22:22 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Ewa L. pisze:
To oddaję łepek w twoje ręce - możesz pleść ,układać i fryzy próbować to w końcu się zrelaksuję bo uwielbiam takie mizianie po włosach. :mrgreen:
Co do tamtej to ma troje dzieciaków i do tej pory jak coś to jej młodszy brat z nimi siedział. A ona naprawdę jest jełopem i ciężko chwyta co się do niem mówi.

No to trza coś zmajstrować,jakie spotkanie,póki jeszcze zwolnienie mam :ok: :ok: :ok:
Ewa L. pisze:

to tera Wam niech przyniesie jaki prezent na wkupne :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 20, 2016 7:00 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro sty 20, 2016 8:02 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Oby ten tydzień szybko i bezproblemowo zleciał :ok:

(U mnie też w tym tygodniu wariactwo, ale nie z powodu pracy)
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]