Zuzia i Pola po raz 34

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 17, 2016 21:20 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Muszę się przejść . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sty 17, 2016 21:32 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Idź bo myślę że warto spróbować.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie sty 17, 2016 22:14 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Właśnie tak mi wyszło , że od września nie byłam w Biedronce 8O

barbarados

Post » Pon sty 18, 2016 13:51 Re: Zuzia i Pola po raz 34

:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon sty 18, 2016 16:14 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Doberek :)
Widzę, że i tutaj dbają ostro o włosy 8O to chyba znak, że i ja powinnam zacząć ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 18, 2016 18:41 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Powróciłam ! :twisted:
Dziś mamy kolejny dzień olewania roboty. Dzięki temu zamiast pracować od 5,30 do 14 pracowałam do 17 bo nie miał kto. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 18, 2016 19:13 Re: Zuzia i Pola po raz 34

O rany 8O
Uwielbiam takie sytuacje :evil: A szefostwo co na to ?

barbarados

Post » Pon sty 18, 2016 19:42 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Ewa L. pisze:Powróciłam ! :twisted:
Dziś mamy kolejny dzień olewania roboty. Dzięki temu zamiast pracować od 5,30 do 14 pracowałam do 17 bo nie miał kto. :evil:

To mi przypomniało program który kiedyś oglądałam w tv, o pracy obcokrajowców w Anglii. Autorzy programu sprawdzali, czy rzeczywiście imigranci zabierają pracę Anglikom. Przekonali kilku pracodawców, żeby na parę dni zatrudnili kilkunastu miejscowych. W skrócie - tylko jeden Anglik się sprawdził, dwóch w miarę dawało sobie radę, reszta olewała pracę.
Jak widać, w Polsce mimo bezrobocia też wiele osób pracy nie szanuje :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon sty 18, 2016 22:15 Re: Zuzia i Pola po raz 34

klaudiafj pisze:Doberek :)
Widzę, że i tutaj dbają ostro o włosy 8O to chyba znak, że i ja powinnam zacząć ;)

I chyba ja też... zwłaszcza, że wypadają garściami :p

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Wto sty 19, 2016 1:15 Re: Zuzia i Pola po raz 34

MB&Ofelia pisze:Polecam szampony Fitomed. Do dostania w sklepach zielarskich i niektórych aptekach. Nie są tanie, niewielka buteleczka ponad 11 zeta, ale dobrze się pienią i są antyalergiczne (bo na bazie mydlnicy lekarskiej). Nie mam po nich łupieżu ani smalcu na łepetynie, nie drapię się. Mają też odżywki do włosów i nne cuda, ale ja na razie stosuję tylko szampon.

O,muszę sobie zapisać :ok: gdzieś jeszcze dzisiaj o nim czytałam oprócz forum,też go ktoś gdzieś polecał,tylko teraz nie pamiętam gdzie
Ewa L. pisze:Na razie spróbuję z tymi wcierkami bo co bursztyn to bursztyn. Przede wszystkim niech przestaną wypadać.

To jest to.

http://naratunekwlosom.blogspot.com/201 ... numer.html

tylko najlepiej jakbys trafiła jeszcze gdzieś ze starym składem,nie z nową formułą
ja mialam kiedys ze starą,a niedawno używałam z nową,niby na wypadanie pomogło,ale na przetłuszczanie było gorzej
moze na Twoich się sprawdzi :ok: :ok: :ok: :ok:

ja jeszcze używałam tego

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17640

tez zajefajne włosy po tych były

Zdecydowanie co moge polecić,bo przynajmniej na moich włosach się sprawdziło takie coś jak

Exagon > http://www.exagon.pl/

tylko tu na cenę nie paczać,a zamawiać na allegro :ok: :ok: :ok:

ja na pewno do tego wrócę,bo raz ,ze wypadanie,przetłuszczanie znacząco sie zmniejszyło,to jeszcze jakoś dłuższe futro po tym dostałam i sporo nowych włosków,baby hair w miejscu gdzie kiedyś miałam czoło szyte i z tej strony czymś posmarowane,ze włosy mi wypadły i juz nie urosły,a exagon je "kopnął" ,śmiesznie teraz wygląda to "nowe" futerko jak podrosło,z jednej strony grzywka dłuższa,bo na bok się czeszę,a z lewej ,tam gdzie miałam szyte,takie odrośnięte sterczące nieco,na szczęście źle nie wyglądające młode futro :mrgreen:

A w tej chwili używam sobie szampona dermeny ,jest promołszyn w aptekach dbam o zdrowie po 15 zeta,normalnie tyle kosztuje jak w linku

http://www.apteka-melissa.pl/produkt/de ... l,253.html

Mniejsze przetłuszczanie ma byc widoczne potem ponoć,zobaczymy,z wypadaniem się sprawdziło,po trzecim myciu widzę już galantą różnicę,nie kantowali :ok:

Kiedyś miałam nieco inny,a teraz sobie wziełam ten i powiem,ze po trzecim myciu w nim widze już różnicę,co do wypadania
Mi to futro się teraz posypało i mocniej zaczeło przetłuszczać, podejrzewam,ze albo od zastrzyków,co w gipsie musiałam sobie zapodawać,albo tych tabletek co jeszcze musze brać

A jak będziesz chciała jeszcze kiedy podciąć futro,to i do mnie mozesz zajechać :mrgreen:
Ponoć mam dobrą rękę :mrgreen:
A tak serio,lubię się bawić włosami,swego czasu mocno zagłębiona w temat byłam,teraz nieco rzeczy się pozapominało,ale sporo jeszcze pamięta mimo wszystko
Podcinanie jak najbardziej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 19, 2016 15:30 Re: Zuzia i Pola po raz 34

barbarados pisze:O rany 8O
Uwielbiam takie sytuacje :evil: A szefostwo co na to ?

A cóż miała zrobić - przecież nikogo za łeb do pracy nie ściągnie.
To co się dzieje to jakieś nieporozumienie jest.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 15:32 Re: Zuzia i Pola po raz 34

U nas sciagają :twisted: A przynajmniej próbują . :roll:

barbarados

Post » Wto sty 19, 2016 15:36 Re: Zuzia i Pola po raz 34

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:Powróciłam ! :twisted:

To mi przypomniało program który kiedyś oglądałam w tv, o pracy obcokrajowców w Anglii. Autorzy programu sprawdzali, czy rzeczywiście imigranci zabierają pracę Anglikom. Przekonali kilku pracodawców, żeby na parę dni zatrudnili kilkunastu miejscowych. W skrócie - tylko jeden Anglik się sprawdził, dwóch w miarę dawało sobie radę, reszta olewała pracę.
Jak widać, w Polsce mimo bezrobocia też wiele osób pracy nie szanuje :roll:

Nie wiem może ja starej daty jestem i mam inne podejście do życia ale to co ci ludzie robią to w głowie się nie mieści.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 15:43 Re: Zuzia i Pola po raz 34

barbarados pisze:U nas sciagają :twisted: A przynajmniej próbują . :roll:

Chodziło mi o tych co nie przyszli.
Owszem dzwoniła po pozostałych z pytaniem czy mogliby przyjść bo jest taka sytuacja.
Nasza kierowniczka zawsze prosi a nigdy każe . Nawet jak wydaje ci polecenia to mówi to w formie np. Ewunia mogę cie prosić żebyś dołożyła drobiu a nigdy Ewa dołóż drobiu. Niby to samo ale forma ma znaczenie. Jak ktoś cię o coś poprosi to chętniej się to zrobi niż gdy ktoś ci każe.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 19, 2016 15:45 Re: Zuzia i Pola po raz 34

Ty$ka pisze:
klaudiafj pisze:Doberek :)

I chyba ja też... zwłaszcza, że wypadają garściami :p

Przez życie w ciągłym stresie i wieczne nerwy mi włosy wypadają zwłaszcza przy czesaniu. Dlatego staram się czesać dwa razy na dzień rano i wieczorem gdy rozpuszczam.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]