Hejka Nasze Kochane Ludziska Koffaniockie Wszystkie i Każde z osobna
Przede wszystkim Wszystkim Wam dziękujemy za życzenia noworoczne,z całego serducha życzymy Wam tego samego Ciutkę przerwy mi sie zrobiło
Ale ...
Spadła mi moc pisaniowa,jak zwykle od czasu do czasu
Poza tym chciałam sobie zrobic trochę odpoczynku ogólnie od neta,czasem zaglądałam tak ogólnie przelatując tylko i na fb z telefonu,a tak chciałam się nieco oddalić netowo,odpocząć od monitora itp
No i jeszcze ,niby na zwolnieniu cały czas jestem,niby tego czasu powinnam mieć,ale jednak ciągle coś
Nene,wszystko w porządku na razie,ta niemoc była ogólna,nie,że coś się działo nie tak
Z moją nogą nieco lepiej ,powoli się rozrusza chyba cała,jeszcze czasem poboli ,ale to już nie jest to,czyli wszystko wraca powoli do normy,a czy wróci ,okaże się w praniu 5-tego lutego,dyć do pana orto se idę
Móh ,zdrowa,pieszczuch jeden rozpieszczony przez pańcia
Pajtong,w miarę
Dzisiaj wyszli na dwór w przedszkolu i nie dokładnie mi go ubrały,że szalika nie miał na dziobie i się smarcze i mówił,że go w gardle drapie,coś czuję,ze znowu sobie przerwę zrobimy
Hannah12 pisze:Puk, puk, czy tu mieszka Myszka, moja kochana Myszka?
Haker
Haksiu,Haksiu,mój całusku,jak ja CIę dawno nie widziałam,jak zyjesz ? siemota braderstwo
bulba pisze:Doberek najukochańsze Mysieńko-Sylwinki

Co tam u Was słychać?
Witajcie Skarby Najukochańśze
U nas w sumie nic szczególnego oprócz tego co pisnęłam wyżej
Mam nadzieję,że u Was wszystko dobrze
kussad pisze:Mysiu jak się czujecie i jak przebiega rehabilitacja?

Ogólnie dobrze jedno i drugie
Jakoś próbuję rozchodzic noge na ile moge
W sumie ostatnio przeszła mały test sprawności
W zeszły piatek jak była ta sniezyca,dodatkowo jeszcze w śródmieściu prąd padł,co wiąże się,ze tramwaje,autobusy nie jeżdża jak powinny,bo albo korki,albo coś
Poszłam zanieść zwolnienie do pracy,no to dziewczyny jeszcze mi kawę zrobiły,to głupio troche juz się zrywać,pomogłam im trochę,ponaklejałam kodów na etykiety itp,w międzyczasie spijając kawusię ,czas zleciał,one mają przerwę o 16.00,to akurat mówię zdążę młodego do 17 odebrać
Yhy

,nic nie jeździło,podjechałam jednym autobusem do tramwaju,idąc od tramwaju,dojrzałam w oddali,ze jedzie inny autobus,co jeździ koło naszego przedszkola,jak na niego nie zdążę,to kaplica,będzie trzeba zapłacić dodatkowo,ze Pitek jeszcze by był kiedy przedszkole już powinno być zamknięte

( 25 zeta ,tyle ile rada rodziców na miesiąc)
No to niewiele myśląc,lekko kulejąc musiałam poddreptać,ale uff zdążyłam ,wpadłam do przedszkola 10 minut przed time out
Czyli wnioskując :
1 autobus złapany
2 Pit odebrany przed finiszem
3 noga przezyła,sprawiła się dzielnie
Cały czas o Was myślę nieustannie niemal
klaudiafj pisze:Jeszcze dwie strony i nowy wątek, a Sylwuni nie ma. Myślę, że jakby wykończyć wątek to w mig by się na forum pojawiła i napisała co u niej słychać, a może i nawet uraczyłaby nas nowymi zdjęciami no bo nowy wątek tego wymaga a już na pewno my

Powiedziałam co wiedziałam

no tak,niemal zrypki dostałam,ale spoko damy rada Klaudus
Dzisiaj nie wiem,o której padnę,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj otworzyc nowy wątek,postaram się
A zdjęcia ,to prędzej jutro,jak będę na lapku,bo w sumie mam parę nowości
Gosiagosia pisze:Sylwunia nam zaginęła a może przygotowuje nowy wątek ?
Myszki odezwijcie się, my Was ściskamy

jesteśmy jesteśmy,jeno nieogarnięte czasowo nieco
mir.ka pisze:trzeba brać sie za pisanie

Kociara82 pisze:Mysia, Mysiuuuuuuuuuuniaaaaaaaa, hop hoooop!!! Slyszycie nas?
ęzdęśmy