Do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2016 14:08 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Na początku jak masz wysokoporowate włosy to zostawiłabym jakieś serum do zabezpieczania (np. jedwab z mariona albo jakieś olejo-silikonowe serum- tylko nie jedwab z biosilka bo ma alkohol denat. wysoko w składzie), wiadomo że w szamponie i masce do włosów silikony nie są potrzebne ale już na sam koniec przydają się bo fajnie wygładzają i włosy się tak strasznie nie plączą jak w przypadku bezsilikonowej pielęgnacji (przynajmniej u mnie :D no chyba że masz kręcone albo falowane włosy- to juz zupełnie inna bajka :D ) Kozieradka jest cudem na wypadające włosy ale ja zamiast niej wcieram jantar albo joanne rzepę (tez wonieje ale dużo lepiej :D ) wcieram nieregularnie 8)
swoje kudły ogarniam już ponad dwa lata :roll: zaczęłam od dużego podcięcia włosów, później przechodziłam przez etap rozczochrańca (bo np. źle dobrałam odżywkę albo nie domyłam oleju :oops: albo wogóle nie wiedziałam czego moje włosy chcą i często wyglądały tak sobie), efekty (takie pierwsze) to po jakimś pól roku :wink: jak zaczęłam olejować na odżywkę i co drugie mycie myć kallosem zamiast szamponem :wink: odstawiłam szampony dziecięce bo mi plątały włosy, czeszę TT albo dzikiem i przede wszystkim używam henny do farbowania :D Matko bosko ale się rozpisałam 8O 8O

Gratuluje zdanego egzaminu :ok: :mrgreen: nie mogę uwierzyć że nabzdyczona Grażyna została porzucona, kiedy Wy ją znaleźliście i co z nią dalej będzie ? i jak na nią reagują Twoje Czarnuszki? tyle pytań naraz bo zagubiłam Wasz wątek i nie jestem na bieżąco :oops: ale idę czytać od początku :wink:

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Pt sty 15, 2016 14:36 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Ty$ka pisze:Witamy.

Widać, że Grażynka ma charakterek :D

Oj ma ma. Ona ma zawsze swoje zdanie :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pt sty 15, 2016 15:44 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

No to gratuluję Twojemu Maćkowi! Świętujecie?
Grażynka haha nabzdyczona, ciekawe czym ją tak rozjuszyłaś :ryk: :ryk: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt sty 15, 2016 21:00 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Kira jeszcze raz gratulacje!! Jutro oblejemy !!: D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt sty 15, 2016 21:35 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

My też gratulujemy! :D :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 15, 2016 22:36 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

dzięki dziewczyny! :D
Obrazek

jou

Post » Nie sty 17, 2016 0:27 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sty 17, 2016 1:30 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Hej :) Dzięki za cudowny wieczór :*

klaudiafj

Post » Nie sty 17, 2016 2:02 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Dzieki Kira za wizyte! Zapraszamy ponownie!!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon sty 18, 2016 15:58 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Kiruś a jak tam jedzonko dla kotów? Próbowały?

klaudiafj

Post » Pon sty 18, 2016 16:55 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Dziewczyny jeszcze raz dzieki za spotkanie! bylo super! :D
Klaudia, Grazynce podpasowalo to jedzenie z puszek, chlopakom miamorki oczywiscie, a to ze sloiczkow nie bardzo, bo moje chlopaki to ogolnie wolowinki i kurczaczki. Zadnych rybek chyba ;/
Ostatnio w tej ksiazce, ktora Wam polecalam o kotach przeczytalam ze koty swoje preferencje smakowe ustalaja juz w brzuchu kociej mamy. Czyli np jesli kocia mama je wolowinke, to maluchy potem tez beda za wolowinka przepadac.
A sucha tez zasmakowala. Sprawdzilam jaki ja mam concept for life i ja ma mdla sterylizowanych kotow :)

A teraz niespodzianka, od dwoch dni Grazynka zaczyna wychodzic z lazienki na zwiady sama z siebie ;D
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 17:09 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Oo super ze się odważyła :) Na pewno się jej nie nudzi :D a co chłopaki na to?
U mnie to rybne tez tak średnio schodzą. Ale miałam saszetkę ta sama która Wam dałam i wpierw Tosie odrzuciło, ale jak Marysia zaczęła jesc to Tosia od razu do jej miski i tez zaczęła jesc :)

klaudiafj

Post » Pon sty 18, 2016 17:10 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

O, to kciuki za oswajanie i uspołecznianie Grażynki :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pon sty 18, 2016 17:12 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

klaudiafj pisze:Oo super ze się odważyła :) Na pewno się jej nie nudzi :D a co chłopaki na to?
U mnie to rybne tez tak średnio schodzą. Ale miałam saszetkę ta sama która Wam dałam i wpierw Tosie odrzuciło, ale jak Marysia zaczęła jesc to Tosia od razu do jej miski i tez zaczęła jesc :)

A no to tak czesto jest ze koty mlode podpatruja starszaki :D
Chlopaki to ja generalnie olewaja, podchodza tylko czasami i probuja zalatwic sie do jej kuwety w lazience na co im za bardzo nie pozwalam bo nie chce zeby Grazyna sie fochnela. Poza tym spokojnie. To ona chodzi i burczy na sciany i na wszystko co jest na jej drodze :D Wczoraj przyszla patrzec jak cwicze z Mel B :D

KatS dzieki :D Ale u niej to wszystko bardzo powoli idzie :D Grazynka za pare dni juz bedzie miala 3 tyg obrozke feromonowa. Na pewno bedzie trzeba zakupic nastepna
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 17:14 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Ojej trzeba uważać żeby Kot Nikon nie drwal się ze swoimi intymnymi zapedami do panienki, bo ... może doznać uszczerbku na zdrowiu :mrgreen:

klaudiafj

[poprzednia][następna]