Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2016 23:02 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Z nami mieszka młodszy syn i mamy kłopot z głowy ale też wydzwaniam i tylko go denerwuję głupimi pytaniami :mrgreen:
Koty zawsze dobrze mają ale to u mnie to już jakieś skrzywienie. :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sty 17, 2016 23:18 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Szczesciara!! No ja po cichu licze ze juz mam na tyle duzych siostrzencow ze za rok juz spokojnie bede mogla prosic by tu "pomieszkali":D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie sty 17, 2016 23:24 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Jakis taki zeszły rok był bardzo obfity w wyjazdy rożnego typu. Koty wiezlismy do rodzicow z całym dorobkiem :lol: kuwety, drapaki, miski, jedzenie :lol: śmiesznie wyglądaliśmy ale do przeżycia. Najważniejsze ze kotomstwo miało opiekę podczas naszego wyjazdu.
Chyba ze znajomych miałam bym takich dochodzących. Ale wole jak sa pod stała opieka. A ja na telefonie i wiem co i jak w trawie piszczy :kotek: :kotek:

Juz wiadomo co z Wakacjami w maju? Dojdą do skutku? 8O tyle sie naraz złożyło...
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 17, 2016 23:31 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Przenalizowalismy wszystko za i przeciw. Anulowanie tego jest zupelnie nieoplacalne bo nie dosc ze stracimy zaliczki to musimy pokryc koszty manipulacyjne.... ktore wynosza ok 1/4 kosztow wyjazdu wiec... do tego zaliczka to wyszlo by na to ze zaplacilibysmy prawie polowe za cos z czego bysmy nie skorzystali... matematyka jest bezlitosna.

Czasem w zyciu trzeba byc troche egoistą... stalo sie jak sie stalo, nie jest to fortunne... ale nei zrobilam tego umyslnie czy z premedytacja! Zadecydowal przypadek. Nieforunny zbieg dat.

Powiem tak, mam duzo zalu ze gdy ja potrzebowalam pomocy wsparcia, prawie nikogo nie bylo, wszyscy udawali ze nic sie nie dzieje i wszystko jest w porzadku i ze nic nie widza... bardzo sie ciezylam na ten wyjazd, po tym wszystkim co bylo ostatnio... i no doszlam do wniosku ze tez mi sie cos od zycia nalezy... bo nauczylam wszystkich ze ktos cos mi powie a ja momentalnie rzucam wszystko i lece... a jak ja potrzebowalam by ktos rzuil wszystko dla mnie i mi pomogl... nie bylo prawie nikogo.... :(
Zamiast wsparcia tylko uslyszalam "Zapuscilas sie".... jesli to miala byc forma motywacji to nie pomogla.

A tak odnosnie jutra
Obrazek

PixieDixie

Post » Nie sty 17, 2016 23:36 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Obrazek
:mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Nie sty 17, 2016 23:37 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Jedzcie, nalezą sie Wam wakacje! Ciężko pracujecie, trzeba odpocząć.
Tak jak napisałaś nie zrobiłaś tego specjalnie.
Pech.
Szkoda kasy, by rezygnować.
Obrazek

Moli25

Post » Nie sty 17, 2016 23:42 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

No nie czuje sie z tym idealnie ale... trudno

Straszne mi sie nie chce isc do pracy ;((((((

Ide spac, koty juz przyszly Coco z PIxim juz napozycjach to znak ze trzeba isc spac!
Dobranoc dziewczynki!! Kolorowych snow!

PixieDixie

Post » Pon sty 18, 2016 13:43 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Oooo stowka zaraz bedzie!
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pon sty 18, 2016 13:43 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Kurde jeszcze nie ma
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 13:44 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

:201461
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 13:44 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

:kotek:
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 13:45 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

no kurde no!
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 13:45 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Zrobie te setke choby nie wiem co!
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 13:46 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Hyhyhy zbanuja mnie :D
Obrazek

jou

Post » Pon sty 18, 2016 13:47 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

NO NIE WIERZE
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]