Benita [*] i Brygada ELL

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2016 14:39 Re: Benita i Lilka

puk puk

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 17, 2016 14:57 Re: Benita i Lilka

Lilka: Zołza ma się lepiej. To chyba dobrze... no ale nie dla mnie. Duża pożyczyła Zołzy torbę, bo nasz kumpel musiał iść na wizytę do Cioci Doktor, on wieeeelki jest i trza było wieeeelką torbę. No i jak ta torba do nas wróciła to pachniała obcymi kotami. Zołza syczała i warczała i szukała tych kotów po domu. Nie znalazła... znalazła za to mnie... i mnie stłukła ... wielokrotnie... zatem ma się lepiej. A ja , nie wiem czy się tym chwalić, jak byłyśmy we dwie z Zołzą u Cioci Doktor w czwartek to ją użarłam. Duża jak wczoraj wróciła z wizyty to powiedziała,że mam szczęście bo nie spuchło i tłumaczyła mi,że Cioci ręce są potrzebne do pracy bo ona leczy chore zwierzaki i mam być grzeczna... Muszę to przemyśleć...
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Nie sty 17, 2016 18:44 Re: Benita i Lilka

A ja mialam okazje poznac KOchaną Benitke! i pozwolila sie poglaskac :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kochana Dziewczynka! tylko Benitko nie bij Lilki bo Ona tez wspaniala koteczka :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie sty 17, 2016 18:47 Re: Benita i Lilka

Benitko, użarłaś Zołzę czy Doctorri?
I gdzie byłaś na wizycie?

MaryLux

Post » Nie sty 17, 2016 18:51 Re: Benita i Lilka

Lilka, jak się masz?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie sty 17, 2016 21:07 Re: Benita i Lilka

Lilka: Mam się dobrze Cioteczki, nie miałam ataku od tygodnia, gdyby nie ta Zołza to byłoby cudownie !!! Użarłam Ciocię doktor Asię z Dorana, bo to Ona i Wujek Michał się nami opiekują. Tak Duża mówi ale ta opieka to nic przyjemnego... No i rosnę, podobno wzdłuż, tak mówią te wszystkie ludzie co do nas przychodzą w odwiedziny czy coś...
Obrazek

wtenczas

Post » Nie sty 17, 2016 21:12 Re: Benita i Lilka

wtenczas pisze:Lilka: Mam się dobrze Cioteczki, nie miałam ataku od tygodnia, gdyby nie ta Zołza to byłoby cudownie !!! Użarłam Ciocię doktor Asię z Dorana, bo to Ona i Wujek Michał się nami opiekują. Tak Duża mówi ale ta opieka to nic przyjemnego... No i rosnę, podobno wzdłuż, tak mówią te wszystkie ludzie co do nas przychodzą w odwiedziny czy coś...

Lileczko opieke Doktorską macie Najlepszą na Świecie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie sty 17, 2016 21:14 Re: Benita i Lilka

wtenczas pisze:Lilka: Mam się dobrze Cioteczki, nie miałam ataku od tygodnia,.

WSPANIALE!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon sty 18, 2016 8:07 Re: Benita i Lilka

Wzdłuż jes dobrze. Poczekaj jak zaczenisz rosnąć na szerokość to Cie zacznom otchudzać. Tfu!
Mjeczysław
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sty 19, 2016 20:47 Re: Benita i Lilka

AgaS1987 pisze:
wtenczas pisze:Lilka: Mam się dobrze Cioteczki, nie miałam ataku od tygodnia, gdyby nie ta Zołza to byłoby cudownie !!! Użarłam Ciocię doktor Asię z Dorana, bo to Ona i Wujek Michał się nami opiekują. Tak Duża mówi ale ta opieka to nic przyjemnego... No i rosnę, podobno wzdłuż, tak mówią te wszystkie ludzie co do nas przychodzą w odwiedziny czy coś...

Lileczko opieke Doktorską macie Najlepszą na Świecie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciociu, tak mówisz, bo nie znasz Cioci Doktori Doroty i Cioci Doktori Justyny!

MaryLux

Post » Czw sty 21, 2016 21:00 Re: Benita i Lilka

wtenczas pisze:Lilka: Zołza ma się lepiej. To chyba dobrze... no ale nie dla mnie. Duża pożyczyła Zołzy torbę, bo nasz kumpel musiał iść na wizytę do Cioci Doktor, on wieeeelki jest i trza było wieeeelką torbę. No i jak ta torba do nas wróciła to pachniała obcymi kotami. Zołza syczała i warczała i szukała tych kotów po domu. Nie znalazła... znalazła za to mnie... i mnie stłukła ... wielokrotnie... zatem ma się lepiej. A ja , nie wiem czy się tym chwalić, jak byłyśmy we dwie z Zołzą u Cioci Doktor w czwartek to ją użarłam. Duża jak wczoraj wróciła z wizyty to powiedziała,że mam szczęście bo nie spuchło i tłumaczyła mi,że Cioci ręce są potrzebne do pracy bo ona leczy chore zwierzaki i mam być grzeczna... Muszę to przemyśleć...

Taaa ... jedna drugiej wtłukła to ta ostatnia musiała sie jakość odgryźć :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Sob sty 23, 2016 20:31 Re: Benita i Lilka

Obrazek

MaryLux

Post » Wto lut 02, 2016 15:13 Re: Benita i Lilka

Lilka : Zołza coś nam się psuje :( W czwartek dostała zastrzyk ze sterydem co na miesiąc ma starczyć a już w niedzielę wyhaftowała Dużym poduszkę. Dzisiaj o świcie jak Duża wstała dać mnie tabletkę to poszła haftować dywan... Ciekawe, dlaczego ona nie lubi haftować kafelek albo parkietu w ostateczności? No i Ciocia Doktor z Dużą uradzili ,że zajrzą jej do brzucha dokładniej, co tam siedzi obejrzą. Duża załatwiła wolne i w czwartek będą oglądać, w samo południe. Trzymajcie kciuki,żeby nie było tam nic bardzo złego. Ja mam się dobrze, w weekend przyjechało Duże Dziecko Dużego i bawił się ( bo to facet jest ) ze mną godzinami do upadłego. To znaczy ja już upadałam... ze zmęczenia. I tak się cieszył, mówił że każdego gryzę a jego jeszcze nigdy. No to już się nie ma z czego cieszyć :)
Obrazek

wtenczas

Post » Wto lut 02, 2016 15:34 Re: Benita i Lilka

Zołza - bardzo przytulamy i kciuki trzymamy!
Nich badania przejdą gładko i pomyślnie!
A to Duże Dziecko Dużego to jakieś magiczne, że go nie gryziesz?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto lut 02, 2016 15:40 Re: Benita i Lilka

Lilka : Wiesz Ciociu - cieszył się, już się nie cieszy :) Użarłam ale tak średnio bo jeszcze się wystraszy i już więcej do nas nie przyjedzie.
Obrazek

wtenczas

[poprzednia][następna]