Ja juz na posterunku w pracy
Milego dnia!
Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:Kat żółwik jak moz programistaMy z mezem to testerzy oprogramowania ^^
Ja juz na posterunku w pracyTylko "z lozka"
Milego dnia!

PixieDixie pisze:Kat żółwik jak moz programistaMy z mezem to testerzy oprogramowania ^^
Ja juz na posterunku w pracyTylko "z lozka"
Milego dnia!
PixieDixie pisze:Hahaha programy do zarzadzania owiec - spokoBrzmi dobrze:D
Kasia czym sie zajmujesz??:>
No zawsze mam koty do miziania pod reka jak pracuje z domuTeraz z M.s iedzimy przy biurku (mamy takie w ksztalcie L) a w rogu biurka spi Pixie z Nitka
Oboje szzczesliwi
KatS pisze:PixieDixie pisze:Hahaha programy do zarzadzania owiec - spokoBrzmi dobrze:D
Kasia czym sie zajmujesz??:>
O tak, owce rządzą (w Irlandii na pewno, poza tym co mnie tu urzeka to konie łaciate jak krowy)
I pierwszy żarcik, jaki mu opowiedzieli koledzy w nowej pracy, był hmmm... o intymnych relacjach ludzko-owczych. Branżowo
Ja się zajmuję tak w ogóle ochroną przyrody, przy czym wdepnęłam też w fundusze unijne i w tej chwili łączę w pracy te dwie rzeczy bo zajmuję się ewaluacją i monitoringiem unijnych projektów własnie z zakresu ochrony przyrody i bioróżnorodnosci. I własnie mam do początku stycznia dosć intensywnie z pracą, potem się trochę zluzuje na jakis czas.
I spokojne
Nie gra w gry, bo nie ma na to czasu, pracuje po 12 h na dobę od kilku lat więc jak tylko ma fajrant to odrywa się od kompa
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 16 gości