Nie smuć sie

Moderator: Estraven

Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:PixieDixie pisze:Bierz smialoDamy rade
Jesli Twoj jest taki gadzeciaz jak mowisz... to znajdzie wspolny jezyk z moim
Ze moj m to gadzeciaz to wiadomo zawodowy wręcz bym napisała![]()
Ale za to KOCIARZ okropnyczesto biega za kotami na kolanach
wiec jak masz zabawowe jakies kociaki to on bedzie robić za nianie
I nie tylko na kolanach![]()
![]()
Sławne zdjęcie z Fuksikiem
![]()
Takie?
*
U nas to codzienność, mam w roznych majtkach ujęcia
* za zgoda mojego męża![]()
I tak jestesmy słynni na całe forum z majtek![]()

PixieDixie pisze:NO wiem ze zycia mu nie wroce...choc dalabym wszystko... by wrocic...
No ale... trzeba zyc dalej... chyba trzeba wypic jeszcze kieliszek wina... ^^ i isc spac...
Od godizny sciagam meza z komputerowni... cala dzien siedzi przed monitorem... buleczki juz mu zrobilam... a ten gra...
Chyba jestem zla ....Wasi faceci tez tacy sa?!

Moli25 pisze:PixieDixie pisze:NO wiem ze zycia mu nie wroce...choc dalabym wszystko... by wrocic...
No ale... trzeba zyc dalej... chyba trzeba wypic jeszcze kieliszek wina... ^^ i isc spac...
Od godizny sciagam meza z komputerowni... cala dzien siedzi przed monitorem... buleczki juz mu zrobilam... a ten gra...
Chyba jestem zla ....Wasi faceci tez tacy sa?!
Nie... Moj to by przesiedział ze mną najlepiej cały dzien.
Np jutro wstaje o 6:30 bo jedzie do pracy. Ja mam wole. Mowi do mnie "wstalabys żona ze mną rano" "a po co?" "Lubie jak jestes przy mnie od samego rana" "ta lepiej powiedz Że mam ci sniadanie zrobic a nie po 8 latach oczy mi myślisz" "nie no poważnie..."

... od "poznania" ... powinnam dostac nagrode ze tyle wytrzymalam hihihih Moli25 pisze:Moj nie gra w gry, nie siedzi na komputerze, nie pije W OGÓLE, nie pali... Romantyk, i w dodatku zwierzeta kocha bardzo, każde.
Dinozaur...

o wlasnie moj ma jedno uzależnienie - SIŁOWNIE! Co 2 dni obowiązkowo chodzi. A podaj posiłek nie w porę 
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, misiulka, Sylwia_mewka i 15 gości