Moderator: Estraven
Gosiagosia pisze:KatS pisze:Dzień dobry, jak tam mija Wam dzień? Przygotowania do Swiąt czy raczej relaks?
Pomalutku przygotowanie,na razie myślę co mogę innego zrobić w tym roku. Ale tradycja musi być, chciałabym wymyślić jakieś sałatki.
Dzisiaj skończyłam zwolnienie lekarskie i byłam u lekarza zakładowego po pozwolenie na powrót do pracy. Mam jednak planowany urlop i jeszcze 7 do wykorzystania więc jeszcze odpoczywam do 11 stycznia 2016. I cieszę się że mi tak dobrze![]()
W pracy nie mają pretensji, że jesteś tak długo na zwolnieniu + urlop? Tak pytam, bo to zawsze drażliwe dla pracowników
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:KatS pisze:Dzień dobry, jak tam mija Wam dzień? Przygotowania do Swiąt czy raczej relaks?
Pomalutku przygotowanie,na razie myślę co mogę innego zrobić w tym roku. Ale tradycja musi być, chciałabym wymyślić jakieś sałatki.
Dzisiaj skończyłam zwolnienie lekarskie i byłam u lekarza zakładowego po pozwolenie na powrót do pracy. Mam jednak planowany urlop i jeszcze 7 do wykorzystania więc jeszcze odpoczywam do 11 stycznia 2016. I cieszę się że mi tak dobrze![]()
Ojej no to faktycznie Ci dobrzeW pracy nie mają pretensji, że jesteś tak długo na zwolnieniu + urlop? Tak pytam, bo to zawsze drażliwe dla pracowników
Ja już mam całe menu wigilijne, zupełnie nowe - wegetariańskie ułożone, więc mogę już sama wigilię robić
MonikaMroz pisze:Dobry wieczór Gosiu. Zaglądam rzadko bo brak mi czasu
Moli25 pisze:Jak trzeba iść na zwolnienie to sie idzie. Zarzynać sie dla pracy to nie ma sensu.
Ja juz pokazałam przez ostatnie 10 lat klasę, tracąc na swoim zdrowiu... Ani razu nie byłam na L4. Ale z nowym rokiem nowe postanowienia mam
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Jak trzeba iść na zwolnienie to sie idzie. Zarzynać sie dla pracy to nie ma sensu.
Ja juz pokazałam przez ostatnie 10 lat klasę, tracąc na swoim zdrowiu... Ani razu nie byłam na L4. Ale z nowym rokiem nowe postanowienia mam
Marta ja w poprzedniej pracy też tak myślałam, czasami chora do pracy chodziłam ale nie na zwolnienia. Niestety nikt tego nie docenił![]()
A teraz muszę dbać
o siebie i o swoje zdrowie. A praca no cóż na pewno jest bardzo ważna i trzeba o nią dbać ale zdrowie jest ważniejsze.
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Jak trzeba iść na zwolnienie to sie idzie. Zarzynać sie dla pracy to nie ma sensu.
Marta ja w poprzedniej pracy też tak myślałam, czasami chora do pracy chodziłam ale nie na zwolnienia. Niestety nikt tego nie docenił![]()
A teraz muszę dbać
o siebie i o swoje zdrowie. A praca no cóż na pewno jest bardzo ważna i trzeba o nią dbać ale zdrowie jest ważniejsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, Google [Bot], stara panna i 14 gości