Moderator: Estraven
agusialublin pisze:U mnie wiem czya kupa znajduje się w kuwecie
poznaje po wielkości czyja "Hugo robi duża i długie kupale, Pusia średnie a Migotka najmniejsze"

Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:U mnie wiem czya kupa znajduje się w kuwecie
Mój syn mnie ostatnio rozbawił identyfikacją kupali w kuwecie![]()
poznaje po wielkości czyja "Hugo robi duża i długie kupale, Pusia średnie a Migotka najmniejsze"
![]()
agusialublin pisze:O kurcze ale super kiecki![]()
![]()
![]()
śliczne są Gosieńko i będziesz w nich super wyglądała![]()
agusialublin pisze:a gdzieś Ty kupiła te kiecki?
no super są![]()
ja też lubię w spodniach chodzić bo wygodnie ale czasami lubię też i sukienkę włożyć
ja to jak w czymś się nie mieszczę i długo nie chodzę to daję znajomym
a po co ma mi w szafie bezużytecznie wisieć
no przecież i tak nie schudnę![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Ja właściwie to jestem złożona z dwóch osób bo górę mam dość szczupłą a dół o numer większy, dlatego najlepiej leżą właśnie takie kiecki.

KatS pisze:Gosiagosia pisze:Ja właściwie to jestem złożona z dwóch osób bo górę mam dość szczupłą a dół o numer większy, dlatego najlepiej leżą właśnie takie kiecki.
Mam dokładnie tak samo i dlatego jestem zachwycona, że teraz można np. kostium kąpielowy albo garsonkę kupić dół i górę osobno.
Sukienki bardzo fajne, się powtórzę ale lubię te fasony. Niby blisko ciała ale nie obcisle i tuszują to co trzeba.
agusialublin pisze:Myślałam że w sieciówce to bym też u nas w Lublinie sobie taką kupiła, tą szarą![]()
jak otwieram szafę to widzę szarość, wszystkie odcienie szarości
beże i brązy ale niewiele

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości