Moderator: Estraven

Kalai pisze:Ja jestem załamana niecałe 3 tym po usunięciu zębów Kali ( zostały kły)
znów ma zapalenie dziąseł.
Tylko jej sie dobrze leki wypłukały, idziemy jutro do weta.

Mojej Rysi pomogło, ale wetka ostrzegala mmnie, że wcale nie musi.
  Mojej Rysi pomogło, ale wetka ostrzegala mmnie, że wcale nie musi.wilber pisze:Mam takie pytanie do stosujących algi, kupiłam PO i teraz :czy to koniecznie trzeba dawać razem z jedzeniem, czy można osobno, chwilę przed, lub chwilę po, raz dziennie, czy przy każdym posiłku ?
Moje w jedzeniu nie ruszą, ale jak porcję zmieszam z odrobiną masła, to traktują jak przysmak. Można tak to dawać ? Są po czyszczeniu zębów i nie chcę już drugi raz tego przechodzić.
Kalai pisze:Tak casica taka była diagnoza dlatego zęby zostały usunięte pomimo że były wszystkie zdrowe; ( miałysmy z pania doktor nadzieje ze usuniecie zebow wystarczy.
Kupie po nowym roku, młodym tez się przyda narazie dostają paste orazme i nawet ładnie jedzą.
wilber pisze:Mam takie pytanie do stosujących algi, kupiłam PO i teraz :czy to koniecznie trzeba dawać razem z jedzeniem, czy można osobno, chwilę przed, lub chwilę po, raz dziennie, czy przy każdym posiłku ?
Moje w jedzeniu nie ruszą, ale jak porcję zmieszam z odrobiną masła, to traktują jak przysmak. Można tak to dawać ? Są po czyszczeniu zębów i nie chcę już drugi raz tego przechodzić.
 Też mnie o strzegała ze to może nie wystarczyc:( Ale miałam wielką nadzieję ze wystarczy.
 Też mnie o strzegała ze to może nie wystarczyc:( Ale miałam wielką nadzieję ze wystarczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasia.winna, Paula05 i 81 gości