Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 19, 2015 20:51 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Kupiłam Animondy mleko Active z tauryna i nie widać zainteresowania.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 19, 2015 21:18 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Kupiłam Animondy mleko Active z tauryna i nie widać zainteresowania.
Obrazek

a sama je sobie wypij :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob gru 19, 2015 21:19 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

U mnie wiem czya kupa znajduje się w kuwecie :201441
Obrazek

agusialublin

Post » Sob gru 19, 2015 21:23 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

agusialublin pisze:U mnie wiem czya kupa znajduje się w kuwecie :201441

Mój syn mnie ostatnio rozbawił identyfikacją kupali w kuwecie :ryk: :ryk: poznaje po wielkości czyja "Hugo robi duża i długie kupale, Pusia średnie a Migotka najmniejsze" :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Sob gru 19, 2015 21:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:
agusialublin pisze:U mnie wiem czya kupa znajduje się w kuwecie :201441

Mój syn mnie ostatnio rozbawił identyfikacją kupali w kuwecie :ryk: :ryk: poznaje po wielkości czyja "Hugo robi duża i długie kupale, Pusia średnie a Migotka najmniejsze" :ryk: :ryk:

no widzisz czyli można :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie gru 20, 2015 22:16 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Dobry wieczór !
Jak wam minął dzień ? Ja większość spędziłam na zakupach, mam już wszystkie prezenty i teraz już mi zostało gotowanie i pieczenie. Choinki jeszcze nie ubrałam zabiorę się za nią jutro.
Kupiłam sobie sukienki i nareszcie zrobię remanent w szafie tzn za ciasne won, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nie schudnę i już. Ja nawet tyję jak patrzę na jedzenie :mrgreen:
Obrazek Ta jest z takiej fajnej dzianinki i tuszuje oponki i inne krągłości (dolne)
Ta jest wizytowa góra z koronki i też tuszuje dolne partie Obrazek i fajnie układa się :P

Gosiagosia

Post » Nie gru 20, 2015 22:25 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

O kurcze ale super kiecki :ok: :ok: :ok:
śliczne są Gosieńko i będziesz w nich super wyglądała :D :D
Obrazek

agusialublin

Post » Nie gru 20, 2015 22:28 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

agusialublin pisze:O kurcze ale super kiecki :ok: :ok: :ok:
śliczne są Gosieńko i będziesz w nich super wyglądała :D :D

Poszalałam, ale cały czas chodzę w spodniach bo wszystkie kiecki za ciasne więc na Święta trzeba coś eleganckiego założyć a co :lol:

Gosiagosia

Post » Nie gru 20, 2015 22:35 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

a gdzieś Ty kupiła te kiecki?
no super są :D
ja też lubię w spodniach chodzić bo wygodnie ale czasami lubię też i sukienkę włożyć
ja to jak w czymś się nie mieszczę i długo nie chodzę to daję znajomym
a po co ma mi w szafie bezużytecznie wisieć
no przecież i tak nie schudnę :evil: :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie gru 20, 2015 22:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

agusialublin pisze:a gdzieś Ty kupiła te kiecki?
no super są :D
ja też lubię w spodniach chodzić bo wygodnie ale czasami lubię też i sukienkę włożyć
ja to jak w czymś się nie mieszczę i długo nie chodzę to daję znajomym
a po co ma mi w szafie bezużytecznie wisieć
no przecież i tak nie schudnę :evil: :evil: :evil:

Tą szarą w galerii Factory mają tam fajny butik i fajne kiecki i na puszyste też ( bo wszędzie to tylko na szczupaki ) Ja właściwie to jestem złożona z dwóch osób bo górę mam dość szczupłą a dół o numer większy, dlatego najlepiej leżą właśnie takie kiecki.
Wizytową z białą koronkową górą odkupiłam od koleżanki bo coś jej nie pasowało a na mnie jak ulał (ona zamówiła ją w Bonprixie).

Gosiagosia

Post » Nie gru 20, 2015 22:50 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Ja właściwie to jestem złożona z dwóch osób bo górę mam dość szczupłą a dół o numer większy, dlatego najlepiej leżą właśnie takie kiecki.

Mam dokładnie tak samo i dlatego jestem zachwycona, że teraz można np. kostium kąpielowy albo garsonkę kupić dół i górę osobno.

Sukienki bardzo fajne, się powtórzę ale lubię te fasony. Niby blisko ciała ale nie obcisle i tuszują to co trzeba.

:ok:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Nie gru 20, 2015 22:50 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Myślałam że w sieciówce to bym też u nas w Lublinie sobie taką kupiła, tą szarą :D
jak otwieram szafę to widzę szarość, wszystkie odcienie szarości
beże i brązy ale niewiele
Obrazek

agusialublin

Post » Nie gru 20, 2015 22:52 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:
Gosiagosia pisze:Ja właściwie to jestem złożona z dwóch osób bo górę mam dość szczupłą a dół o numer większy, dlatego najlepiej leżą właśnie takie kiecki.

Mam dokładnie tak samo i dlatego jestem zachwycona, że teraz można np. kostium kąpielowy albo garsonkę kupić dół i górę osobno.
Sukienki bardzo fajne, się powtórzę ale lubię te fasony. Niby blisko ciała ale nie obcisle i tuszują to co trzeba.
:ok:

Najgorsze jest to, że nie wiem jakie buty założę bo nie wypada w kapciach :cry:

Gosiagosia

Post » Nie gru 20, 2015 22:54 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Wiecie co, siadłam i nie mam siły się ruszyć :roll:
padnięta jestem i spać bym już poszła ale nie chce mi się wstać
a jeszcze jeść mi się chce
Obrazek

agusialublin

Post » Nie gru 20, 2015 22:55 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

agusialublin pisze:Myślałam że w sieciówce to bym też u nas w Lublinie sobie taką kupiła, tą szarą :D
jak otwieram szafę to widzę szarość, wszystkie odcienie szarości
beże i brązy ale niewiele

Ta szara jest super, chociaż ta biało czarna ładnie leży i podkreśla ładnie biuścik czyli jest seksi :ryk: :ryk:

Gosiagosia

[poprzednia][następna]