Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Ponoć jak się nie myśli o tym i się robi rzeczy dla przyjemności i się jest od stresowanym to wtedy wychodzi
Moli25 pisze:No wlasnie nie kazdy lubi kompot z suszu, dlatego bedzie tez alternatywa 300 l kompotu z truskawekmniam
![]()
Do tego mamy barszcz z uszkami, pasztecik z kapusta i grzybami oraz sernik i piernikowa choinka![]()
Przechowuje sie to w chłodniach

Postanowiłam, że za każdym razem jak tak będzie japę drzeć to będę dawać jej coś do jedzenia - najedzony kot i wygrzany od kominka nie ma siły drzeć japy

Moli25 pisze::mrgreen:dzień dobry !
wyspałam się ! wstałam o 11 i pojechałam załatwiać sprawy swoje na mieścietaki dzień wolny od pracy jest super, wszystko idzie mi jak po maśle dziś.
zrobiłam super zupe jarzynową, drugie danie, posprzątałam, wstawiłam kilka prań i czekam na męża aż wróci z siłowni i będziemy ubierać choinkęprzez weekend siedzimy w domu, to będziemy łapać jak będzie lecieć
![]()
![]()
w pracy wszystko się udało, nawet kompot z suszu który pierwszy raz gotowałam bardzo smakował gościommusieli dogotowywać jeszcze, bo mój poszedł w tempie ekspresowym
cóż... brawo ja

Aia pisze:Marta, brawo Ty![]()
100 litrów kompotu, to brzmi, jak coś nie do ogarnięcia
Moli25 pisze:Aia pisze:Marta, brawo Ty![]()
100 litrów kompotu, to brzmi, jak coś nie do ogarnięcia
1000 litrów kompotu![]()
100 litrów to gotuje codziennie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości