Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cessy pisze:Z nas to chyba grzeczne chlopaki saDostalismy od Mikolaja po kaczej nodze!
Tirou i Luca
cessy pisze:no ale co to ma byc? zbiorowa odpowiedzialnosc? Walcz Inko o swojego prezenta! Do boju!
cessy pisze:"Dzis Tirek mnie nauczyl, ze woda to fajna do zabawy jest! Duzy myl nam kuwety i pacalismy wode i bylo fajnieAle najfajniej to bylo jak caly wlazlem do kuwety z woda i sie polozylem i pacalem wode wokol mnie
Caluski mokry bylem, a Duzi sie smiali jak popaprani
Potem chcieli mnie wytrzec, ale uciekalem szybko jak wiatr. I moge z duma powiedziec, ze wszedzie zostawilem mokre slady zanim im sie to udalo
Super sobota!
' Luca
mir.ka pisze:cessy pisze:"Dzis Tirek mnie nauczyl, ze woda to fajna do zabawy jest! Duzy myl nam kuwety i pacalismy wode i bylo fajnieAle najfajniej to bylo jak caly wlazlem do kuwety z woda i sie polozylem i pacalem wode wokol mnie
Potem chcieli mnie wytrzec, ale uciekalem szybko jak wiatr. I moge z duma powiedziec, ze wszedzie zostawilem mokre slady zanim im sie to udalo
Super sobota!
' Luca
a to łobuziak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cessy pisze:"Dzis Tirek mnie nauczyl, ze woda to fajna do zabawy jest! Duzy myl nam kuwety i pacalismy wode i bylo fajnieAle najfajniej to bylo jak caly wlazlem do kuwety z woda i sie polozylem i pacalem wode wokol mnie
Super sobota!
' Luca
cessy pisze:U nas wszystko dobrze, chlopaki sa super - jak zawszeGonia sie jak wariaty, a maly ma tyle energii, ze sama sie dziwie
W sobote mamy umowiona kastracje Luci. Troche sie steresuje, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 10 gości