lizałabym! hehe Moderator: Estraven
lizałabym! hehe klaudiafj pisze::love:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lizałabym! hehe
Nie dziwię się kocim mamom, że tak wylizują swoje maleństwa, toż to sama słodycz
lilianaj pisze:Zdjęcia Fuksika ze stadium noworodkowego są słodkie. Ale, jak sobie pomyślę, ile trzeba było trudu włożyć, a zapewne i strachu o kruszynę się najeść, to... jestem pełna uznania dla Mirki, że utrzymała go przy życiu. I Moli, że wyhodowała z takiego sznurka wielkiego kocura.
Fuksik, to słodziak. A Molinka ~ślicznotka.

mir.ka pisze:lilianaj pisze:Zdjęcia Fuksika ze stadium noworodkowego są słodkie. Ale, jak sobie pomyślę, ile trzeba było trudu włożyć, a zapewne i strachu o kruszynę się najeść, to... jestem pełna uznania dla Mirki, że utrzymała go przy życiu. I Moli, że wyhodowała z takiego sznurka wielkiego kocura.
Fuksik, to słodziak. A Molinka ~ślicznotka.
z Fuksika był taki słodki, niekłopotliwy niemowlaczek![]()
zachowywał się tak jak na kocie dziecko przystało - jadł i spał, nawet trzeba go było budzić ,zeby podać mu co kilka godzin butlę- pojadł, masaż brzuszka i spanie
KatS pisze:On ma taki słodki wygląd. Chociaż widać u niego ten błysk w oku, ktory zdradza, że chętnie by popsocił
Moli25 pisze:To NAJWIĘKSZY psot jakiego widziałam!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości