Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 12, 2015 23:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Pokaże m. filmik i zdjęcia :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie gru 13, 2015 11:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Hej, co robicie? :)

klaudiafj

Post » Nie gru 13, 2015 12:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Miau dobry :D :201461
Dziś lenia ciąg dalszy, każdy w łóżku i nawet nosa z sypialni nie wystawie. Fuks śpi ze mną :1luvu:
a siedzę na forum innym jeszcze i czytam o mojej przypadłości i bez operacji się nie obejdzie :roll: może na luty będę miła termin. Już dzwoniłam do szpitala :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 13, 2015 12:21 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Miau dobry :D :201461
Dziś lenia ciąg dalszy, każdy w łóżku i nawet nosa z sypialni nie wystawie. Fuks śpi ze mną :1luvu:
a siedzę na forum innym jeszcze i czytam o mojej przypadłości i bez operacji się nie obejdzie :roll: może na luty będę miła termin. Już dzwoniłam do szpitala :|

:(

odpoczywajcie, pogoda taka, że nic się nie chce
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 13, 2015 12:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Eh.. będę trzymać kciuki :)
Ja też leżę i m. leży. Tak sobie będziemy tez leżeć :)

klaudiafj

Post » Nie gru 13, 2015 12:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Ja bym też poleniuchowała chętnie ale mnie od rana przypiliła robota i musimy też za chwilę wyjsć na zakupy :?
Zdrowotnie - trzymam kciuki oby było dobrze. Jesli operacja jest konieczna to im szybciej, tym lepiej, byle trafić do porządnego lekarza i szpitala.
Sama walczę z jednym przewlekłym choróbskiem, ciachali mnie już 2 razy i póki co jest ok i pomogło bardzo, więc życzę odwagi i oby u Ciebie też pomogło! :piwa:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Nie gru 13, 2015 12:26 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

a ja niedługo na spacerek - tup, tup, łapka za łapką :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 13, 2015 12:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

KatS pisze:

Ja bym też poleniuchowała chętnie ale mnie od rana przypiliła robota i musimy też za chwilę wyjsć na zakupy :?
Zdrowotnie - trzymam kciuki oby było dobrze. Jesli operacja jest konieczna to im szybciej, tym lepiej, byle trafić do porządnego lekarza i szpitala.
Sama walczę z jednym przewlekłym choróbskiem, ciachali mnie już 2 razy i póki co jest ok i pomogło bardzo, więc życzę odwagi i oby u Ciebie też pomogło! :piwa:

A ja odciągam operację kręgosłupa, ale jak nie ma gwarancji że będzie dużo lepiej to po co sobie pogarszać.
Marta życzę dużo zdrowia.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie gru 13, 2015 12:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

KatS dobrze pisze, im szybciej się wezmą za Ciebie, tym szybciej zapomnisz o dolegliwościach i będziesz funkcjonować normalnie. Luty do dobry termin, nie za szybko, możesz się przygotować, nie za późno i nie za gorąco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie gru 13, 2015 12:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Aia pisze:KatS dobrze pisze, im szybciej się wezmą za Ciebie, tym szybciej zapomnisz o dolegliwościach i będziesz funkcjonować normalnie. Luty do dobry termin, nie za szybko, możesz się przygotować, nie za późno i nie za gorąco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dobry termin to był kilka lat temu, ale musiałam trafić na lekarza który W KOŃCU to zdiagnozowal
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 13, 2015 12:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Martus wpisz sobie taki kanał Siostra Ania na yt ;)

klaudiafj

Post » Nie gru 13, 2015 12:35 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Gosiu - z kręgosłupem też bym się bała, nie wiem czemu ale jakos tak czuję że lepiej to odwlec póki się da. Oby u Ciebie się dało jak najdłużej!

Moli25 - ja to znam z diagnozowaniem, mnie to zajęło jakies 2 lata w czasie których mi wmawiano że to na tle nerwowym, że "taka moja uroda", że wymyslam... uch, szkoda gadać. Ale musisz być dobrej mysli, inaczej się nie da.

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Nie gru 13, 2015 12:37 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Martus wpisz sobie taki kanał Siostra Ania na yt ;)

W wolnej chwili napewno pooglądam 8)
Obrazek

Moli25

Moli25 pisze:
Aia pisze:KatS dobrze pisze, im szybciej się wezmą za Ciebie, tym szybciej zapomnisz o dolegliwościach i będziesz funkcjonować normalnie. Luty do dobry termin, nie za szybko, możesz się przygotować, nie za późno i nie za gorąco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dobry termin to był kilka lat temu, ale musiałam trafić na lekarza który W KOŃCU to zdiagnozowal

A to insza inszość... Diagnostyka... ta... Ale przy jakimkolwiek zabiegu bałabym się, że termin dostaniesz na czerwiec 2019 roku :roll: więc luty, za kilka mies, to całkiem atrakcyjna pozycja.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Wspomnienia :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]