Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Jest w sieci sporo przepisów na domowe warzywko - trzeba kupić suszone warzywa i je trochę zmielic i dodać przyprawy: sól, cukier, lub czy, pietruszkę, suszona cebulę (tez zmielona) i co tam kto lubi jeszczena drugi raz zrobię wg przepisu
Nie dziewczyny, ona była zachwycona, wszystkie byłytylko chyba ja zaskoczyło ze wiem tak dużo i była wyniosła. Wszystkie powiedziały ze dużo się nauczyły, że pokazałam i wytłumaczył im więcej niż to było na zajęciach w zpafie. Bardzo były wdzięczne i zdjęcia mają super
klaudiafj pisze:No właśnie - ja ją musze nagrać. To mi z miał wezwa TOZ. Moim zdaniem ona nawołuje do zabawy, bo biegnie na koniec mieszkania do mojej sypialni i wskakuje na łóżko i sie drze - trzeba tam przyjść. Ale nie ide, a wcześniej chodziłam na każde darcie japyMarysia tez idzie do drugiego pokoju i się drze. Zawsze się uspokajala jak poszłam do niej i wzięłam ja na ręce i przyniosłam z powrotem.
Ale Tosia się drze.na całe gardło jak opętana. Nawet jak do kuwety wchodzi. Mogłabym podejrzewać ze może ma problemy kuwetwe ale nie. Drze się najgłośniej jak umie kręcąc się w kuwecie ale jak już ma.zrobić to cicho siedzi.
A poza tym to Tosia drze się na drapaku bo nie może wejść wyżej, na oparciu fotela jak bawi się kaczka i tak dalej. Nawet jak jest w ciągu biegania z Marysia to tez znajdzie moment żeby się drzec jak opętana a przecież się nie nudzi. Taki wyjec!
klaudiafj pisze:Ale Tosia nie rozmawia - to dyktaturaCzasem drę się głośniej od niej, tak samo jak ona - umiem papugowac koty - przybiega.zdziwiona, a ja jej - no co Ty myślisz ze mama nie umie się drzec? Umie i to głośniej od Ciebie
klaudiafj pisze:Ale Tosia nie rozmawia - to dyktaturaCzasem drę się głośniej od niej, tak samo jak ona - umiem papugowac koty - przybiega.zdziwiona, a ja jej - no co Ty myślisz ze mama nie umie się drzec? Umie i to głośniej od Ciebie
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Ale Tosia nie rozmawia - to dyktaturaCzasem drę się głośniej od niej, tak samo jak ona - umiem papugowac koty - przybiega.zdziwiona, a ja jej - no co Ty myślisz ze mama nie umie się drzec? Umie i to głośniej od Ciebie
Nagraj siebie i Tosie![]()
![]()
musze Was usłyszeć
mir.ka pisze:Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Ale Tosia nie rozmawia - to dyktaturaCzasem drę się głośniej od niej, tak samo jak ona - umiem papugowac koty - przybiega.zdziwiona, a ja jej - no co Ty myślisz ze mama nie umie się drzec? Umie i to głośniej od Ciebie
Nagraj siebie i Tosie![]()
![]()
musze Was usłyszeć
która głośniej się drze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, puszatek i 21 gości