Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Miau dobry![]()
![]()
Dziś lenia ciąg dalszy, każdy w łóżku i nawet nosa z sypialni nie wystawie. Fuks śpi ze mną![]()
a siedzę na forum innym jeszcze i czytam o mojej przypadłości i bez operacji się nie obejdziemoże na luty będę miła termin. Już dzwoniłam do szpitala

Moli25 pisze:Miau dobry![]()
![]()
Dziś lenia ciąg dalszy, każdy w łóżku i nawet nosa z sypialni nie wystawie. Fuks śpi ze mną![]()
a siedzę na forum innym jeszcze i czytam o mojej przypadłości i bez operacji się nie obejdziemoże na luty będę miła termin. Już dzwoniłam do szpitala

KatS pisze:Moli25 pisze:Miau dobry![]()
![]()
Ja bym też poleniuchowała chętnie ale mnie od rana przypiliła robota i musimy też za chwilę wyjsć na zakupy![]()
Zdrowotnie - trzymam kciuki oby było dobrze. Jesli operacja jest konieczna to im szybciej, tym lepiej, byle trafić do porządnego lekarza i szpitala.
Sama walczę z jednym przewlekłym choróbskiem, ciachali mnie już 2 razy i póki co jest ok i pomogło bardzo, więc życzę odwagi i oby u Ciebie też pomogło!

Aia pisze:KatS dobrze pisze, im szybciej się wezmą za Ciebie, tym szybciej zapomnisz o dolegliwościach i będziesz funkcjonować normalnie. Luty do dobry termin, nie za szybko, możesz się przygotować, nie za późno i nie za gorąco![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Martus wpisz sobie taki kanał Siostra Ania na yt
Moli25 pisze:Aia pisze:KatS dobrze pisze, im szybciej się wezmą za Ciebie, tym szybciej zapomnisz o dolegliwościach i będziesz funkcjonować normalnie. Luty do dobry termin, nie za szybko, możesz się przygotować, nie za późno i nie za gorąco![]()
![]()
![]()
![]()
Dobry termin to był kilka lat temu, ale musiałam trafić na lekarza który W KOŃCU to zdiagnozowal
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 25 gości