Swoją drogą ludzie są nieźle beztroscy, że tak pozwalają kotu chodzić... u mojego brata kot sąsiadów odwiedza go przez balkon, wędrując po barierce na TRZYNASTYM piętrze.
I głęboko z tyłu mają tłumaczenia, zeby może jednak zabezpieczyć balkon.Moderator: Estraven
I głęboko z tyłu mają tłumaczenia, zeby może jednak zabezpieczyć balkon.
ja dostałam zawału 

Moli25 pisze:Niestety nie mozemy sobie pozwolić na kolejne kotki. Mam wrażenie ze jak dołączył do Nas Fuks to doszły 4 koty a nie 1szogun
![]()
Kiedys siedzimy z mezem na balkonie a sąsiad sie drze z klatki obok, a mieszkamy tak ze widac balkony sąsiadów i mowi
Prosze iść na ostatnie piętro do sąsiada bo kot wyszedł z okna dachowego i spaceruje po dachuja dostałam zawału

Przypadek? Wzięłam pod pachę, wyniosłam z bloku i odprowadziłam do domu, bo mieszkała kilka bloków dalej.
To dopiero było koszmarne, bo jak kotom jestem w stanie pomóc, tak tu byłam bezradna 
Gosiagosia pisze: Ale na wiosnę pomyślę o zabezpieczeniach ale takich żeby były 2 w 1 czyli i były antywłamaniowe a nawet 3w1 żeby komar się nie wcisnął.
Nawet nie wiem czy takie są ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości