Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2015 20:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Ja na zakłaczanie daję towarzystwu karmę Royala Fibrę. I odkąd ją jedzą to jakoś nie było u nas problemów z kłakami.
Pasty też były ale chętnych na nie nie było :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lis 07, 2015 21:40 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

agusialublin pisze:Ja na zakłaczanie daję towarzystwu karmę Royala Fibrę. I odkąd ją jedzą to jakoś nie było u nas problemów z kłakami.
Pasty też były ale chętnych na nie nie było :evil:

Niby te karmy które daję też mają odkłaczacze ale spróbuje. Czasami tygodniami jest spokój a dzisiaj na zmianę :roll:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lis 07, 2015 23:07 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moje dostaja jakąs paste i niby nie ma na razie problemu z kłakami :mrgreen:
Cześć Gosiu :D

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lis 09, 2015 23:27 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moje królewny się na mnie obraziły i patrzą urażone ale jak nakrzyczałam to w komitywie poszły na miejsce, a nie tak dawno chciały wspólnie zniszczyć moje łóżko...... :mrgreen:
Obrazek

Gosiagosia

Post » Wto lis 10, 2015 0:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hahahaaa a o co się obraziły? Super wyglądają ;) od razu widać ze maja foch! :mrgreen: tak rzadko je pokazujesz:) wdzisz hak się lubią :) a tak się martwiłas ze się nie polubia ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lis 10, 2015 10:12 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:Moje królewny się na mnie obraziły i patrzą urażone ale jak nakrzyczałam to w komitywie poszły na miejsce, a nie tak dawno chciały wspólnie zniszczyć moje łóżko...... :mrgreen:
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ale mają miny :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 10, 2015 10:30 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

klaudiafj pisze:Hahahaaa a o co się obraziły? Super wyglądają ;) od razu widać ze maja foch! :mrgreen: tak rzadko je pokazujesz:) wdzisz hak się lubią :) a tak się martwiłas ze się nie polubia ;)

Obrazily sie na mnie bo ich skrzyczalam jak zaczely wspolnie drapac moj naroznik. :mrgreen:
Maja 3 drapaki i fotel do drapania ale coz narozniczek tez trzeba podszarpac.... :roll:
Co do lubienia to chyba sie lubia czasami sobie buziaczki daja a czasami po pysiu lapka. :ryk:

Gosiagosia

Post » Wto lis 10, 2015 10:32 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Moje królewny się na mnie obraziły i patrzą urażone ale jak nakrzyczałam to w komitywie poszły na miejsce, a nie tak dawno chciały wspólnie zniszczyć moje łóżko...... :mrgreen:
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ale mają miny :lol:

Maja focha :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Wto lis 10, 2015 12:14 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
klaudiafj pisze:Hahahaaa a o co się obraziły? Super wyglądają ;) od razu widać ze maja foch! :mrgreen: tak rzadko je pokazujesz:) wdzisz hak się lubią :) a tak się martwiłas ze się nie polubia ;)

Obrazily sie na mnie bo ich skrzyczalam jak zaczely wspolnie drapac moj naroznik. :mrgreen:
Maja 3 drapaki i fotel do drapania ale coz narozniczek tez trzeba podszarpac.... :roll:
Co do lubienia to chyba sie lubia czasami sobie buziaczki daja a czasami po pysiu lapka. :ryk:

bo podobno kto się lubi ten się czubi :wink:

a miejsc do drapania nigdy za dużo :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto lis 10, 2015 16:42 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hugo od malego drapal tylko drapaki, nigdy nie drapal mebli. On jest kochanym pluszakiem, poczciwym grubaskiem. :1luvu:

Gosiagosia

Post » Wto lis 10, 2015 16:46 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:Hugo od malego drapal tylko drapaki, nigdy nie drapal mebli. On jest kochanym pluszakiem, poczciwym grubaskiem. :1luvu:

kochanego futerka nigdy za wiele :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lis 10, 2015 16:50 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hej :)
Musisz mieć niezłą siłę rażenia,że tak od razu poszły grzecznie w kąt i się usłuchały :D
Ja to drę japę na wszystkich częstotliwościach i jedyne co otrzymuję to robienie zakazanego jeszcze szybciej i jeszcze bardziej zawzięcie :D :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lis 10, 2015 16:53 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

klaudiafj pisze:Hej :)
Musisz mieć niezłą siłę rażenia,że tak od razu poszły grzecznie w kąt i się usłuchały :D
Ja to drę japę na wszystkich częstotliwościach i jedyne co otrzymuję to robienie zakazanego jeszcze szybciej i jeszcze bardziej zawzięcie :D :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lis 10, 2015 17:04 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

klaudiafj pisze:Hej :)

Nawet nie musze sie drzec, wystarczy ze raz wrzasne i od razu one w dluga.... Mam niby grzeczne dziewczynki, niby sluchaja ale swoje cichaczem robia :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Wto lis 10, 2015 17:39 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Obrazek

a dziewczyny nabzdyczone :ryk: :ryk: :ryk:
normalnie przegięłaś Gocha :mrgreen:
szykuj się na zemstę :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]