Pasty też były ale chętnych na nie nie było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ja na zakłaczanie daję towarzystwu karmę Royala Fibrę. I odkąd ją jedzą to jakoś nie było u nas problemów z kłakami.
Pasty też były ale chętnych na nie nie było
klaudiafj pisze:Hahahaaa a o co się obraziły? Super wyglądająod razu widać ze maja foch!
tak rzadko je pokazujesz:) wdzisz hak się lubią
a tak się martwiłas ze się nie polubia
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Hahahaaa a o co się obraziły? Super wyglądająod razu widać ze maja foch!
tak rzadko je pokazujesz:) wdzisz hak się lubią
a tak się martwiłas ze się nie polubia
Obrazily sie na mnie bo ich skrzyczalam jak zaczely wspolnie drapac moj naroznik.![]()
Maja 3 drapaki i fotel do drapania ale coz narozniczek tez trzeba podszarpac....![]()
Co do lubienia to chyba sie lubia czasami sobie buziaczki daja a czasami po pysiu lapka.
Gosiagosia pisze:Hugo od malego drapal tylko drapaki, nigdy nie drapal mebli. On jest kochanym pluszakiem, poczciwym grubaskiem.
klaudiafj pisze:Hej![]()
Musisz mieć niezłą siłę rażenia,że tak od razu poszły grzecznie w kąt i się usłuchały![]()
Ja to drę japę na wszystkich częstotliwościach i jedyne co otrzymuję to robienie zakazanego jeszcze szybciej i jeszcze bardziej zawzięcie![]()
klaudiafj pisze:Hej![]()
Musisz mieć niezłą siłę rażenia,że tak od razu poszły grzecznie w kąt i się usłuchały![]()
Ja to drę japę na wszystkich częstotliwościach i jedyne co otrzymuję to robienie zakazanego jeszcze szybciej i jeszcze bardziej zawzięcie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Majestic-12 [Bot], Silverblue i 15 gości