Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Trzeba będzie zrobić w mieszkaniu takie specjalne miejsce z przeznaczeniem na pawie![]()
Zrobić taki wielki napis TU RZYGAĆ![]()
ja jeszcze muszę wydzielić kącik na sikanie
agusialublin pisze:Trzeba będzie zrobić w mieszkaniu takie specjalne miejsce z przeznaczeniem na pawie![]()
MaryLux pisze:maciejowa pisze::1luvu:![]()
![]()
Inusiu całujemy Cię mocno!
mmmmmmmmmmrrrrrrrruuuuuuuuuuuu, Ciociu, gdzie Ty byłaś tyle czasu?
MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Trzeba będzie zrobić w mieszkaniu takie specjalne miejsce z przeznaczeniem na pawie![]()
W jakim języku ma być napis?
barbarados pisze:MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Trzeba będzie zrobić w mieszkaniu takie specjalne miejsce z przeznaczeniem na pawie![]()
W jakim języku ma być napis?
Nie , nie . Trzeba zrobic napis : Zakaz rzygania w tym miejscu !!!!!!!!
Koty rozumieją przecież 17 jezykówIpolecenia we wszystkich mają w d...e .
agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:U mnie jak któreś puszcza pawia to wybiera parapet albo inne wysokie miejsce. Większe pole rażenia mają
Współczuję. Mi się to zdarzyło dwa razy. Raz, jak Ofelia otworzyła sobie szufladę, dobrała się do chrupek, nażarła i zapawiowała szafkę i podłogę. Drugi raz, jak Czarnidełko nażarło się tłustych skrawków mięsa, potuptało na parapet i zrzuciło nadmiar na parapet, kocyk, podłogę i kaloryfer (wyobraźcie sobie wydobywanie ochłapków tłuszczu spomiędzy żeberek)
Sorry, ale![]()
![]()
jak słowo daję, one to robią specjalnie![]()
![]()
Alyaa pisze:A koty rzygały by wszędzie, tylko nie w wydzielonym miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul, puszatek i 18 gości