Moderator: Estraven

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dopiję kawę, wezmę swoje leki , ogarnę dziewczyny i lecę do nich . Jutro muszę iść do pracy ale w poniedziałek idę do naszego lekarza rodzinnego i poproszę go o zwolnienie na opiekę nad tatą. Moja mama też jest chorą osobą bo choruje na miastemie i już ledwo daje radę a co dopiero później będzie. Nie chcę żeby jej się jeszcze coś stało bo ona też nie czuje się najlepiej. Nie daj boże gdyby sie tata przewrócił ona sama go nie podniesie bo nie da rady.
Narobiło nam się fatalnie.
a Ty też nie jesteś super zdrowa![]()
zdrowia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to dla Was wszystkich żebyscie to przetrzymali

Moli25 pisze:Do lekarza po zwolnienie koniecznie, opiekować sie rodzicami i zadbaj o siebie Ewa. Praca to nie całe zycie
MaryLux pisze::ok:![]()
za Twoją wytrzymałość
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:A co dostaje przeciwbólowo?
Tramal z paracetamolem - zapomniałam jak się nazywa bo wykupywałam mu dzisiaj receptę.
a po co ten paracetamol jak ten tramal jest strasznie silny i mogą być po nim zwidy
Paracetamol jest składnikiem tego leku który dostaje a nie osobno tramal i osobno paracetamol. Są połączone w jednym pewnie by wzmocnić działanie leku.
ja rozumiałam,że osobno to i to dostajeEwa L. pisze:Dopiję kawę, wezmę swoje leki , ogarnę dziewczyny i lecę do nich . Jutro muszę iść do pracy ale w poniedziałek idę do naszego lekarza rodzinnego i poproszę go o zwolnienie na opiekę nad tatą. Moja mama też jest chorą osobą bo choruje na miastemie i już ledwo daje radę a co dopiero później będzie. Nie chcę żeby jej się jeszcze coś stało bo ona też nie czuje się najlepiej. Nie daj boże gdyby sie tata przewrócił ona sama go nie podniesie bo nie da rady.
Narobiło nam się fatalnie.Moli25 pisze:Do lekarza po zwolnienie koniecznie, opiekować sie rodzicami i zadbaj o siebie Ewa. Praca to nie całe zycie
Wyjełaś mi to Moli
Za wszystko![]()
![]()
![]()
MonikaMroz pisze:Witaj Ewcia !!!
Weź zwolnienie, dbaj o siebie żebyś miała sile pomagać rodzicom.
Ściskam
MB&Ofelia pisze:Kurczaczki, dopiero teraz doczytałam![]()
Wielkie, wielkie kciuki za zdrówko twojego Taty![]()
![]()
Podobno jakieś preparaty z chrząstki rekina pomagają w zrastaniu sie kości. No i miczenie w wodzie morskiej - ale w tym przypadku raczej się nie da...
agusialublin pisze:A długo tata będzie miał w gipsie nogę?
Ewuś pamiętaj o swoim zdrowiu bo Ty z ciśnieniem też masz niewesoło

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości