Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2015 22:06 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

FElunia pisze:Czy w związku z zagęszczeniem będzie szansa na 1 boks dla mnie dla dziczki do sterylki? Chciałabym spróbować złowić ją jutro.

Dziewczyny, ponawiam pytanie, bo nie wiem, czy mam się jutro na Dzikiego Sierścia zasadzać?
Maciek jutro zabiera Ciri i odstawia na wpół do siódmej. Trzymajcie za nią kciuki. Wieczorem odstawi Ciri i zabierze Bożenkę.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pon lis 02, 2015 22:07 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

CatAngel pisze:Nie, oddycha tak jak zawsze.
Ten nowy na zdrowej wprowadza strasznie nerwową atmosferę. Goni i leje wszystkie koty. Jeszcze mnie dziabnął :/

trzeba tam włączyć feeliwaya, i może podawać mu calma i tej jednej z sióstr "ksero"-Melani też.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon lis 02, 2015 22:08 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

FElunia pisze:
FElunia pisze:Czy w związku z zagęszczeniem będzie szansa na 1 boks dla mnie dla dziczki do sterylki? Chciałabym spróbować złowić ją jutro.

Dziewczyny, ponawiam pytanie, bo nie wiem, czy mam się jutro na Dzikiego Sierścia zasadzać?
Maciek jutro zabiera Ciri i odstawia na wpół do siódmej. Trzymajcie za nią kciuki. Wieczorem odstawi Ciri i zabierze Bożenkę.

jeżeli Helenka nie ma kataru to można ją i Alinkę wypuścić.Dam ci rano znać.

balbina38

Post » Pon lis 02, 2015 23:42 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

balbina38 pisze:
FElunia pisze:

jeżeli Helenka nie ma kataru to można ją i Alinkę wypuścić.Dam ci rano znać.

Alinka może wyjść z boksu-zostało jej tylko odrobaczenie 9 listopada no później sterylka. Hela jak pisze Beata :)

Jutro mam urlop i po 11-12 chyba będę wolna wiec jak trzeba jakiegoś kota (Kalinkę czy mamę lub malce, etc) zawieść do weta to mogę.

Michcia (Karola)

Od: Pt paź 23, 2015 8:19

Post » Wto lis 03, 2015 6:38 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Pani doktor prawdopodobnie dzisiaj nas odwiedzi

Patka2805

Od: Wto kwi 08, 2014 15:18

Post » Wto lis 03, 2015 9:09 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Wydrukuję umowy i podrzucę

Bożena jest zarezerwowana - Mirko daj z czasem znać jak u niej tzn. kiedy może iść do adopcji. Państwo mają jeszcze 2,5 letniego kocurka i kotkę w tym samym wieku.

Wczoraj obie siostry miały normalny urobek w kuwecie, Jagusia czy jak jej tam - kiepsko z jedzeniem.
Grzejnik na ścianie faktycznie działa - stojący poszedł na trójkę.
Sauron był wczoraj ok.

Trzeba jak najszybciej przywieźć żwirek. Ja nie dam rady wcześniej niż w czwartek. Mogę zamówić ale kto odbierze i gdzie?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto lis 03, 2015 9:26 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Mara S pisze:Wydrukuję umowy i podrzucę

Bożena jest zarezerwowana - Mirko daj z czasem znać jak u niej tzn. kiedy może iść do adopcji. Państwo mają jeszcze 2,5 letniego kocurka i kotkę w tym samym wieku.

Wczoraj obie siostry miały normalny urobek w kuwecie, Jagusia czy jak jej tam - kiepsko z jedzeniem.
Grzejnik na ścianie faktycznie działa - stojący poszedł na trójkę.
Sauron był wczoraj ok.

Trzeba jak najszybciej przywieźć żwirek. Ja nie dam rady wcześniej niż w czwartek. Mogę zamówić ale kto odbierze i gdzie?

Może podać im telefon do mnie i będziemy się bezpośrednio kontaktować, a jak mała będzie gotowa to im ją zawiozę. Co Wy na to?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 03, 2015 9:29 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

mir.ka pisze:Może podać im telefon do mnie i będziemy się bezpośrednio kontaktować, a jak mała będzie gotowa to im ją zawiozę. Co Wy na to?

Tak zrobię - dzięki ;)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto lis 03, 2015 10:39 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

To jak z Alinka i Helenka idą na zdrowa czy na kw zostają? Jak stoimy z jedzeniem na popołudniu?

Asiap84

Od: Czw sie 13, 2015 22:27

Post » Wto lis 03, 2015 11:16 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Hej :)
Dawno się nie odzywaliśmy, ale śledzimy w miarę na bieżąco wątek Chatki :)
Zjawimy się jak nazbieramy trochę więcej rzeczy :) Nie wiem jak zbiórka w szkole u Julki, muszę się z nią skontaktować czy ktoś coś przyniósł.
Normalnie jak teraz przyjedziemy na dyżur to nie poznamy kociastych :) dużo nowych... nie wiem kiedy się uda, ale pamiętamy o Was :) żeby nie było... :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Wto lis 03, 2015 14:22 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Asiap84 pisze:To jak z Alinka i Helenka idą na zdrowa czy na kw zostają? Jak stoimy z jedzeniem na popołudniu?

Alinka na zdrowej, co do Helenki to mam mieszane uczucia.Dzisiaj miała coś w rodzaju kaszlu i oddech też taki "katarzany". Po za tym jest pełna energii,apetyt dopisuje.ie ogromny przytulak :1luvu: Myślę,że z nią nie będzie tak prosta sprawa.Ponieważ ona chyba bardzo źle w dzieciństwie przeszła koci katar, i być może jej to już tak zostanie. Trzeba ją obserwować.Dzisiaj ją odrobaczyłam.

Jedzenie jest. Zrobiłam dzisiaj zaopatrzenie.

Na trójce robaki ma na pewno Vega. Tygrysek dobrze się czuje z samymi dziewczynami, już nie chowa się do szafki :D

Sauron chyba już powoli się oswaja,nie jest tak pobudzony i do innych kotów też OK.

Lekarz będzie w piątek w KCH.

Umówiłam Hanię i Pringelsa (sterylka i Kastracja) na 09.11.2015-poniedziałek.Czy ktoś będzie mógł je zawieźć?

balbina38

Post » Wto lis 03, 2015 18:01 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Ciri odebrana, Maciek z nią wraca.

FElunia

Post » Wto lis 03, 2015 21:09 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Dyżur nawet spokojny Bożenka pojechałą , Ciri wróciła z zabiegu . Siostra 2 jadła mokre i się załatwiła siostra 1 nie je mokrego ale też się załatwiłą, Jagódka też ok załatwia potrzeby . Mamuśka z maluchami ogromny apetyt tj Kalinka . Na zdrowej ok Sauron bardzo przymilny tj dwa buraski apetyt dopisywał wszystkim . Na 3 Hermiona dogaduje się ze wszystkim a Tygrysek vel Tajfun jadł mokrą bozitę :) ma kocur apetyt . Zginełą myszka Bożenki nie mogłam jej znależć . Grzejniki włączone . Były 2 Korki dzisiaj na kolacji .

Asiap84

Od: Czw sie 13, 2015 22:27

Post » Wto lis 03, 2015 21:23 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Asiap84 pisze:Dyżur nawet spokojny Bożenka pojechałą , Ciri wróciła z zabiegu . Siostra 2 jadła mokre i się załatwiła siostra 1 nie je mokrego ale też się załatwiłą, Jagódka też ok załatwia potrzeby . Mamuśka z maluchami ogromny apetyt tj Kalinka . Na zdrowej ok Sauron bardzo przymilny tj dwa buraski apetyt dopisywał wszystkim . Na 3 Hermiona dogaduje się ze wszystkim a Tygrysek vel Tajfun jadł mokrą bozitę :) ma kocur apetyt . Zginełą myszka Bożenki nie mogłam jej znależć . Grzejniki włączone . Były 2 Korki dzisiaj na kolacji .

a czym Bozenka lubiła sie bawić?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 03, 2015 21:31 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Bożenka miała ukochaną myszkę. Chciałam ją dzisiaj zabrać, ale nie mogłam jej znaleźć.

FElunia

[poprzednia][następna]